Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 18°C Még több cikk.

Laktanyanap és zeneünnep

Laktanyai nyílt napot, valamint zeneünnepet tartanak ma délelőtt 3 órától Vásárhelyen, a Kossuth téren, ahol technikai bemutatók, kézműves-foglalkozások, veterán járművek várják az érdeklődőket, céllövésben is bizonyíthatnak a civilek.
Laktanyai nyílt napot, valamint zeneünnepet tartanak ma délelőtt 3 órától Vásárhelyen, a Kossuth téren, ahol technikai bemutatók, kézműves-foglalkozások, veterán járművek várják az érdeklődőket, céllövésben is bizonyíthatnak a civilek. Délután fél 4-től a vásárhelyi helyőrség zenekara koncertezik, fél 6-tól a budapesti őr- és díszezred tart zenés alaki bemutatót, fél órával később a Honvéd Együttes produkciója látható, este 8 órától a Hip Hop Boys lép fel.

Közben délután 4 órától egyházzenei koncertre várják az érdeklődőket az evangélikus templomban, este 7-től Hegyi Gábor és Abrudán Mária orgonán, illetve trombitán játszik a belvárosi katolikus templomban. Holnap délelőtt 10 órától Szent Iván-napi eseményekkel folytatódik a program. Az Árpád utcai tájház melletti területen nomád harcászati vetélkedő, lovasbemutató várja az érdeklődőket, este 7 órától pedig Szent Iván-éji tüzet gyújtanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyelőre nem keresztelték el a Mindszenti Általános Iskolát

Egyelőre nem keresztelték el a képviselők a Mindszenti Általános Iskolát: később döntik el, kinek a… Tovább olvasom