Délmagyar logó

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 20°C Még több cikk.

Lapunknál is jelentkezett a kiégett Volkswagen utasa

Hódmezóvásárhely - A maroslelei úton vasárnap hajnalban kiégett Volkswagen utasa, a 26 éves, vásárhelyi Salamon Gábor tegnap lapunknak elmondta: azért menekültek el a helyszínről, mert pánikba estek.
Megírtuk: vasárnap hajnalban a maroslelei úton egy Volkswagen Golf az egyik balra ívelő kanyarban lesodródott az útról, a közeli autófényező-műhely kerítésének csapódott, felborult, kigyulladt, és teljesen kiégett. A helyszínre érkező rendőrök, mentők és tűzoltók sem a kocsiban, sem a környéken nem találtak senkit. Kedden a vásárhelyi rendőrségen jelentkezett az utas. Az elsődleges információk arról szóltak, hogy két huszonéves vásárhelyi férfi ült a kocsiban, és a sofőr volt a jármű tulajdonosa. Ezt olvasva kereste meg lapunkat a 26 éves Salamon Gábor, aki az anyósülésen foglalt helyet a balesetnél.

– Nem volt teljesen pontos az információ, mert a 40 év körüli ismerősöm vezette a Golfot, amely az édesapámé volt – mesélte Salamon Gábor, aki szobafestőként dolgozik. – A baleset úgy történt, hogy a balra ívelő kanyarban a velünk szembe jövő személygépkocsi áttért a sávunkba, ezért sodródtunk ki, ütköztünk a kerítésnek, és borultunk fel. Kimásztunk a Golfból, segítettem az ismerősömnek. A kocsi égett, durrogott, pánikba estünk, és a közeli, mintegy 200 méterre lévő hobbikertünkbe menekültünk. Azt terveztük, hogy visszatérünk, megpróbáljuk eloltani a tüzet, de kisvártatva hallottuk a szirénákat, és tudtuk, a tűzoltók is a helyszínre érkeztek. Édesapámat telefonon értesítettem, majd egy barátunk jött értünk, és már aznap reggel otthon voltunk. Salamon Gábor még elmondta: csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. Kérdésünkre, miért nem jelentkeztek korábban – a vásárhelyi rendőrök már a sofőrt is meghallgatták, ő nem akart lapunknak nyilatkozni az ügyben –, azt felelte: először fel kellett dolgozniuk a történteket.

Olvasóink írták

 • 12. félnótás 2008. november 06. 16:57
  „Még az is kiderülhet, hogy az autó önjáró volt.
  Ez néha hasznos, ha a kezünk el van foglalva az üveggel.
  A szomjúság nagy úr, főleg ha egy jó kis spangli után szomjazik meg az ember.
  Az is lehet, hogy volt egy jó kis üzlet is valahol, és onnan kellett eltűzni, majd a nyomokat takarítani a bungiban.
  Az önjáró autó meg rosszul vette be a kanyart és puff!
  A pánik is érthető: ha elkapnak más is kiderülhet.
  Szóval cerajova, sáros vagy fiacskám de nagyon!
  (Megjegyzem, a cerkófok aranyosak is lehetnek.)”
 • 11. kisnyúl 2008. november 06. 16:42
  „cera majom te ezek szerint így vagy anyakönyvezve?
  én is tusok kamu email címet csinálni...”
 • 10. white 2008. november 06. 15:54
  „Gondolom ez a két barom ugyan így lapított volna ha halálra gázol egy gyalogost (a pánik akkor is pánik). Még jó hogy elporladt a szaros golfjuk.
  Biztosan munkából igyekeztek hazafelé.”
 • 9. orbit 2008. november 06. 15:02
  „Bocsesz:-)”
 • 8. Írástudatlan-Tdi. 2008. november 06. 13:10
  „ORBIT! Már egyszer megígérted hogy nem fogod bántani a gyengén írókat :-))))”
 • 7. orbit 2008. november 06. 11:57
  „Ebben az országban, ahol két gyanúsított a rájuk váró 5 és 7 év fegyház büntetés kihirdetése előtt egyszerűen kisétál a bíróság épületéből... én már nem csodálkozok semmin.
  ceravoja!
  Előbb tanulj meg helyesen írni! Általános iskola 3. osztály! Vagy még csak 2.-os vagy?”
 • 6. ceravoja 2008. november 06. 09:10
  „Na minden jo akaronak!!!Járjatok ugy ti mint mi jártunk csak azzal a kűlönbséggel hogy ti is ugy égjetek mint a karácsonyfa!!!több informácioért irj privátba és nekem fejtsd ki!!!gyáva kutyanépség kamu nevekkel”
 • 5. Zs 2008. november 06. 07:56
  „Ilyennel tölteni az oldalakat is viccccz a javából...
  És a média asszisztál a hüly...nek.... - agyrém!!!”
 • 4. szemfényvesztés 2008. november 06. 07:39
  „Ha....Ha....Ha....!
  Ha én bemennék a DM szerkesztőségébe helyreigazítást kérni a megjelent cikkel kapcsolatban, pontosítanék az "ismerősömmel" előtte, hogy pontosan hány éves is!
  Ha ez velem történik,azonnal a rendőröket értesítem,hogy legalább próbálják megkeresni a szembe jövő autóst (ha nem is sok remény van a megtalálására) és nem látnék a pipától,hogy egy barom miatt odalett a kocsim!
  Ha netalán mégis elhagynám a helyszint,amikor megérkeznek a rendőrök,tűzoltók csak visszamennék és elmondanám nekik mi is történt!
  Ha az ismerősöm 40 év körüli,nem viselkedett volna úgy mint egy felelőtlen gyerek,ha mégis 40 év körüli,az szomorú,hogy ennyire nincs felelősségtudata!”
 • 3. norman bates 2008. november 06. 07:33
  „ezt a rossz dumát, hogy: " balra ívelő kanyarban a velünk szembe jövő személygépkocsi áttért a sávunkba, ezért sodródtunk ki" nagyon könnyű ám fölülvizsgálni, mert kicsit másabb a keréknyoma egy csak símán kiegyenesített kanarnak, meg egy hirtelen kormánymozdulatnak.
  Azon kívül, ha egy kanyarba kijönnek elébed, neked megijedni nem marad időd baszki! ebből a két napi gondolkodási időből ennyire futotta?
  komolyan mondom, röhög a vakbelem, hogy ezt a rendőrök beveszik”
 • 2. félnótás 2008. november 06. 07:20
  „Valószínű, hogy éjszaka festettek. Nyilván feketére kellett festeni és ez éjszak a jobban kijön.
  Az is nyilvánvaló, hogy alig hússzal mehettek, mikor a szembejövő UFO leszorította őket az útról.
  A kocsi csak azért borult fel önként, mert az alvázmosás már esedékes volt és a tulaj elmulasztotta.
  Annyira megijedtek, hogy egyből eszükbe jutott a közelben levő bungi, ahol esetleg még darabban is maradt valami intéznivaló.
  Az, hogy 2 személy ült az autóban az UFO jelentette be.
  Teljességgel hihető történet, igazolja az eseményeket.
  Ezért nem kellettek a rendőrök, vagyis nem kellett semmit sem intézkedniük.”
 • 1. szemfényvesztés 2008. november 06. 05:18
  „"Kérdésünkre, miért nem jelentkeztek korábban - a vásárhelyi rendőrök már a sofőrt is meghallgatták, ő nem akart lapunknak nyilatkozni az ügyben -, azt felelte: először fel kellett dolgozniuk a történteket."

  Azt mégsem mondhatta,hogy meg kellett várni,hogy az alkohol felszívódjon! Vagy azt,hogy meg kellett beszélni mit is mondjanak!
  És most egy másik "hajnali autóst" okolnak!? Szép!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az év polgárőre lett a lúdvári gépész

Mártély - Nagy Sándort, a lúdvári szivattyútelep gépészét választották az év polgárőrének. Az egykoron autószerelőnek tanult 49 éves férfi 1997 óta él és dolgozik családjával a Mártély közeli telepen. Tovább olvasom