Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Lázár a Mediánról

– Szakmai szempontból nem minden esetben járt el korrektül a Medián Piac- és Közvélemény-kutató Intézet, amikor a nagy port kavaró, tavaly novemberi felmérését készítette Vásárhelyen – mondta tegnap sajtótájékoztatóján Lázár János polgármester.
– Szakmai szempontból nem minden esetben járt el korrektül a Medián Piac- és Közvélemény-kutató Intézet, amikor a nagy port kavaró, tavaly novemberi felmérését készítette Vásárhelyen – mondta tegnap sajtótájékoztatóján Lázár János polgármester. A közgyűlés, mint már megírtuk, a Piackutatók Magyarországi Szövetségének etikai bizottságához fordult az ügy kivizsgálását kérve. A bizottság megállapította, hogy a médiában semmi előzménye sem volt annak, hogy a városban valamelyik politikus bántalmazta volna családtagjait, erőszakoskodott volna munkatársaival. Ilyen magánjellegű kérdés ezért nem tehető fel, mert ezzel maga a kutatás befolyásolhatja a közvéleményt.

– A bizottság állásfoglalásától függetlenül nem állok el a pertől, mert mind engem, mind a családomat sérelem érte. Ezenkívül arra kérem a Mediánt, hogy kérjen bocsánatot minden vásárhelyi polgártól – tette hozzá a polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen kapták a telket

Tizenhárom vásárhelyi, Nyárfa utcai lakos kapta meg ingyen az önkormányzattól a háza mögötti keskeny… Tovább olvasom