Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Lázár János lett a polgármesterjelölt

Választási szövetséget kötött az önkormányzati választásokra Vásárhelyen a Fidesz, az MDF, a Tiszta Lap Egyesület és a KDNP helyi szervezete.
Választási megállapodást írt alá tegnap a városi uszodában megrendezett önkormányzati képviselőjelölt-bemutatón a Fidesz, az MDF, a Tiszta Lap Egyesület és a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete. Havasi Katalin, a Fidesz, Berényi Károly, a Tiszta Lap Egyesület és Grezsa István, az MDF elnöke, valamint Almási István, a KDNP helyi szervezetének megbízott vezetője hangsúlyozta: a jobboldali erők soha nem fogtak még így össze a városban. Lázár János, a választási koalíció közös polgármesterjelöltje elmondta: az alapot a város érdekében végzett elmúlt négy évi munka jelenti. A jobboldali erők erre akarnak építeni, egyben folytatni a megkezdett munkát a közgyűlésben.

Közös listát állítnak, s mind a 14 egyéni választókerületben közös jelöltet indítanak. A polgármesterjelölt azt hangsúlyozta, hogy Vásárhely jövője érdekében fogtak össze. Elhangzott: a jelenlegi közgyűlésben dolgozó jobboldali képviselők közül Hegedűs Lajos, Kiss Irén és Kalocsai Géza visszavonul a politikától. A választási küzdelemben a következők indulnak az egyéni képviselői mandátumért (a választókerületek sorrendje szerint): Almási István alpolgármester, Csorba Mihály alpolgármester, Hegedűs Zoltán cégvezető, Tóthné Kecskeméti Katalin tanár, iskolaigazgató, Rárósi Imre vállalkozó, Gyömrő-Molnár Imre informatikus, Fekete Ferenc vállalkozó, Havasi Katalin gyermekorvos, Grezsa István háziorvos, Molnárné Kecskeméti Rita vállalkozó, Berecz János gimnáziumi tanár, Berényi Károly gyermekorvos, Kószó Péter alpolgármester, valamint Benkő Zsolt külterületi koordinátor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zeneszekrényt ért a szelvény

Lottókombi zeneszekrény – ezt a nem mindennapi nevet viseli az a masina, mellyel a mindszenti… Tovább olvasom