Délmagyar logó

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 2°C | 12°C Még több cikk.

Lázár János light kóla helyett narancslét iszik

Hódmezővásárhely - Lázár János azért iszik délelőtt light kóla helyett narancslét, mert az utóbbitól nem éhezik meg – márpedig a sikeres fogyókúrához ez elengedhetetlen.
Mindezt tegnap délelőtt, két olvasói kérdés megválaszolása közt árulta el a vásárhelyi polgármester, aki online interjút adott a delmagyar.hu-nak.

Vásárhely polgármestere mindig elfoglalt – nem volt ez másként tegnap délelőtt sem, amikor online interjút adott a delmagyar.hu-nak. A 10 órai kezdet előtt még lebonyolított egy gyors tárgyalást, és ahogy a sajtóreferensétől megtudtuk, délután 1-kor Pesten várták. A beszélgetést mégis csak fél 12-kor fejeztük be – maga a polgármester mondta, hogy szeretne még újabb és újabb kérdésekre válaszolni. Legfeljebb majd késik egy kicsit az ebédről, tette hozzá. Megkérdeztük tőle, „nagy" emberrel van-e találkája, mire azt felelte: mindig.

Lázár János most már magabiztosan használja a netet. Fotó: Segesvári Csaba
Lázár János most már magabiztosan használja az internetet.
Fotó: Segesvári Csaba

Olvasóink kérdései ezalatt jöttek és jöttek – Lázár pedig egyre oldottabban válaszolgatott. Elárulta: most már magabiztosan internetezik, e-mailezik, csak éjjel és hajnalban jut ideje a számítógép elé ülni. A polgármester közben kért egy narancslét – bár tapasztalatunk szerint korábban mindig light kólát ivott. Kérdésünkre elárulta az okot is: egy évvel ezelőtt komoly fogyókúrába kezdett, ezért most már csak délután iszik cukormentes kólát, mert attól gyorsan megéhezik. Mint megtudtuk, 17 kilóval lett könnyebb az elmúlt hónapokban, most 98 és 102 kiló között van, mindehhez 193 centi magas. A célja most már az, hogy megtartsa a súlyát, tovább fogyni nem akar. A diétát azonban továbbra is betartja, szénhidrátot nem eszik, száműzte a kenyeret, krumplit, tésztát az étrendjéből, helyette zöldséget és húst fogyaszt egy éve. No és persze a mozgás is segített fogyni: teniszedzésekre és futni járt – utóbbit éjszakánként. Nem azért, hogy senki ne lássa, hanem mert akkor ért rá.

A másfél órás interjú végére még számos kérdés nyitva maradt – a polgármester azt ígérte, minden olvasónknak válaszol. S hogy mit gondol a szentesi középiskolaügyről, a vásárhelyi strandbelépők áráról vagy a Kossuth-szakközépiskola előtti mécsesgyújtásról, azt elolvashatják itt.

Olvasóink írták

 • 19. stfifo 2008. július 07. 23:27
  „De ki ez a lázár????”
 • 18. Sabotage 2008. július 07. 19:14
  „Frankó cikk, fontos dolgokról szól.:))
  Csak így tovább!!! Hurrá Lázár (Lézer) Úr!”
 • 17. Írástudatlan. 2008. július 06. 08:48
  „Ki nem szarja le hogy mit iszik.Felőllem ihat fost is.Ő megengedheti hogy válogasson az inni valók közül de sajnos vannak olyan emberek és családok ahol nagyon még a vízre sem tellik akkora vízdíjat kell fizetniük.Inkább erre kellene több figyelmet fórdítani a polgármester úrnak nem pedig az ön reklámozásra.”
 • 16. aran 2008. július 05. 09:57
  „Senki sem szól az írás mellett, vazze? Lehet, hogy ez csak egy gusztustalan nyalás?”
 • 15. Falusi 2008. július 04. 22:36
  „Ha ez hír akkor sajnálom ezt a lapot!!!!!!!”
 • 14. Szabcsa2 2008. július 03. 19:17
  „Az egész cikkből már csak egy olyan kép hiányzik, ahol a kisfiát fogja a kezében.Ha melegszik a talaj, mindig ehez az olcsó trükkhöz fordul.Most a kólán volt a sor és a fogyáson.Vagy lehet, hogy a sok úszástól fogyott a strandon?”
 • 13. rendeske 2008. július 03. 18:34
  „Hát igen a net használata nem semmi! javaslom narancslé helyet igya a strandvizét attól lehet fogyni igazán”
 • 12. orbit 2008. július 03. 16:50
  „Mi ez wazze?! Lázár konyhája? Ezt nevezem színvonalnak...
  A strandon mi volt a menü?”
 • 11. helybéli 2008. július 03. 16:01
  „Tudtam én, hogy ez a Lázár egy "szupermen"! Magabiztosan használja az internetet!”
 • 10. picimako 2008. július 03. 14:56
  „Asszem ez sokkal több információ, mint, amit én róla meg szerettem volna tudni.”
 • 9. sevenof9 2008. július 03. 14:27
  „nem tudtuk meg,hogy a light cola diet,zero,one,ultrazero,ultradiet,caffeine-free,sugarfree vagy mifene. most hanytorgok az agyamban,nem tudok aludni...”
 • 8. Piki 2008. július 03. 13:14
  „Felőlem Vitriol-t is ihat.......
  Jaaaa...., az megárthat, -bocs!!”
 • 7. Vizes 2008. július 03. 11:50
  „Az elődje, akiről utcát neveztetett el, wiskeyt ivott. Sokat. Az akkoriban sok szóbeszéd tárgya volt. Szerintem L. J. azzal tűnne ki, ha csak sima csapvizet fogyasztana.”
 • 6. pederzoli 2008. július 03. 09:57
  „Az utóbbi időben kapott hideget-meleget. Így most elő kell venni az "én is csak egy egyszerű hús-vér ember vagyok" figurát. Ha már ilyen bulvár módon kell az imídzset alakítgatni,akkor ott gondok vannak,ezt szerintem érzi Ő is.”
 • 5. belteit 2008. július 03. 09:55
  „"Lázár János light kóla helyett narancslét iszik"- úgy látszik van akinek fontos!Holnapi lapszám első oldalán --lázár jános pókot látott a falon--lázár jános nyáron titokzoknit használ--lázár jános nem hámozza az almát stb..stb..stb..
  Délvilág eset a színvonal!!”
 • 4. fontos 2008. július 03. 09:50
  „asdfasdf-nek:

  Már hogy a fenébe ne lenne fontos! Így legalább tudod, hogy főzz, ha meghívod! :)”
 • 3. asdfasdf 2008. július 03. 09:41
  „"Lázár János light kóla helyett narancslét iszik" <----fontos ez?????”
 • 2. horgy 2008. július 03. 09:08
  „Kit érdekel, hogy mit iszik?? Kit érdekel, hogy hány kiló?
  Ismét fontos információkat tudtunk meg, valami show-t kellene neki indítania. Azzal biztos sikeres lenne.
  Az újságnak is értelmes dolgokról kellene írnia. Erre ott vannak a "szennylapok" - ki mikor mit csinált, milyen ruha volt rajta....”
 • 1. ÉÉÉn 2008. július 03. 07:18
  „De arra a kérdésre nem felelt, (még ha én névtelnül is raktam fel) hogy melyik játszóra viszik a gyereket a feleségével. Köszönöm, hogy így válaszolt a kérdésekre. Tudom, sok idejét elvették a kérdések olvasása, a válasz megfogalmazása. Köszönöm válaszát.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre több vásárhelyi nyaral itthon

Hódmezővásárhely - Egymás kezébe adják a kilincset a szabadságra készülők a vásárhelyi utazási irodákban. Itt is egyre többen tervezik meg nyaralásukat a szokottnál korábban. Tovább olvasom