Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Lázár János volt a Péntek 8 vendége

Hódmezővásárhely - Lehallgatott ellenzéki képviselők, titkosszolgálati megfigyelések, emberrablás, halálos fenyegetések. A Péntek 8 vendége Lázár János, Hódmevővásárhely polgármestere, az Országgyűlés rendészeti bizottságának fideszes elnöke volt.
Lázár János, Hódmevővásárhely polgármestere, az Országgyűlés rendészeti bizottságának fideszes elnöke volt a vendége a Péntek 8 műsornak.

A videót ide kattintva nézheti meg. A megtekintéséhez MediaPlayer szükséges.

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. Letyepetye 2008. október 07. 10:03
  „Drága Aranka.
  Nem tisztem senkit se leminősíteni.
  De ha amikor nézed a közgyűlést nézed azt a sátáni vigyort az arcán,
  na de mindegy .
  Sajnos nincs itt a városban egy olyan épkézláb emberke akire lehetne szavazni.
  Mindegyik azon van, hogy minden csak az övé legyen,pedig neki sem teszik a feje alá.”
 • 29. 6282 2008. október 05. 22:38
  „Úgy látom itt is sok a balos. Ti még hisztek Táncoló Ferinek és a szoci bandájának??? Az jobb lesz/ lenne. A környező városokban balos a veztetés és hát vannak gondok rendesen!!!”
 • 28. harcitomi 2008. október 02. 09:26
  „Egyszer-kétszer beszéltem vele néhány szót, azóta mindig köszön nekem. Nem hinném, hogy valakinek azért ne köszönne, mert csak egy eladó lett belőle. Én is csak egy tized rangú közalkalmazott vagyok, mégis köszön ha meglát.”
 • 27. félnótás 2008. október 02. 07:42
  „aranka2!
  És Ők ezt tudják is?”
 • 26. aranka2 2008. október 02. 06:53
  „letyepetye, nagyon nincs igazad! Ha rossznak tartod a maostani polgármestert, menj el szavazni, és szavazz bárki másra! Jobb csak akkor lesz, ha a vezetésre alkalmatlanokat választásról válsztásra szépen kiszórjuk. Mi, az ország lakossága vagyunk a hatalom, ők csak a mi szolgáink.”
 • 25. triatlonos 2008. október 01. 11:08
  „Ennyi negativ vélemény néhány embertől. Ki lenne a jobb? Ha szabadna egy nevet ebből az alföldi metropoliszból! Több előadását hallottam, és logikus, észérveket tartalmazó gondolatai voltak, szivesen elcserélném a mi polgármesterükkel - pedig rokonok!”
 • 24. ÍRÁSTUDATLAN-TDI. 2008. október 01. 10:31
  „Hát én elólvastam a szövegbeviteli rész! És semmi olyat nem tettem amivel megsértettem vólna.És nem értem hogy mi hangzott pszihopatán? Az hogy nem tetszésemet fejeztem ki az ellnem irányuló jogtalan intézkedésnek? Szerintem nagyon is jogosan reagáltam rá!Engemet a vélemény szabadon nyílvánítáaában akartak megakadályozni.DE HÁT EZ NEM FOG SIKERŰLNI NEKIK!Még csak meg sem indokólják hogy mi ért?Ebből is látszik hogy nagyon gerintelen emberek cenzúráznak!Órvul támadnak és alattomosan!Igaz az is hogy sok mindenkit támadtam okkal és biztosan oknélkül is felfogás kérdése.De akit oknélkül bántottam az csak nevet egy jót és azt mondja bolond ez az ember.De ezt már megkaptam egy párszor.El kell viselnem hiszen mindenkinek szive joga véleményt nyílvánítani!De valószinű hogy több igazat írtam valakiről vagy valakikről és bizony ez eredményezte vólna a kizárásomat a fórumból.De hát itt nem érvényesül a demokrácia elve!Itt valaki vagy valakik nagyon a hatalmukba tartják ezt a fórumot.Itt van rá az élőbizonyíték az én esetem!De nem adom fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 23. azti 2008. szeptember 30. 14:09
  „Írástudatlan.
  Ez azért kicsit pszihopatán hangzott.
  Sok embert szidott itt Ön okkal, de sajnos ok nélkül is.
  Olvassa el a szövegbeviteli mező alatti megállapításokat és gondolkodjon el rajta.”
 • 22. Írástudatlan-Írástudatlan. 2008. szeptember 30. 13:18
  „Tisztelt cenzúrázók!Innét erről az óldalról üzenek önöknek mert gondolom hogy ezt az óldalt különlegesen figyelik.Nem tudom hogy mi értelme vólt blokkólni a nickemet? Igazakat írtam? Vagy csak utasításra cselekedtek? Hát ez a demokrácia? Hiszen nem írtam semmi uszítót! Igaz vólt amikor keményen bíráltam.De a fórum többekközött erről is szól. És ez nem lehet indok hogy valakit ezért kiakarjanak zárni.Na mindegy.Így legalább tisztában vagyok vele hogy a szintiszta igazakat írtam.De ezzel úgy sincs vége! Mert nicket váltok és most már az eddigieknél keményebb kritikákat is befogok vetni!És ha kell akkor naponta vagy akár óránként is nicket fogok váltani!Hát rajta fiúk lányok lássuk ki bírja majd tovább???????????????????????????????????????????????????????????”
 • 21. letyepetye 2008. szeptember 30. 11:34
  „Na most őszintén kit kéne választani.
  Én már a választásra sem megyek el mert kigyóntam mindegyikből.Lopni csalni hazudni azt mindegyik tud.A másikat megalázni csak neki legyen jó.Nem külömb egyik sem a másiknál.
  Na de majd jön még a kutyára kamion.”
 • 20. Kézműves 2008. szeptember 29. 20:42
  „Teljesen igazatok van, rossz lóra tettünk! Láttam az adást, szerintem Ő lesz a Főrendőr ha egyszer itt Kormányváltás lesz!!
  Diszkréten kerülte a problémás kissebbségi témát, vagy legalábbis úgy tett, mintha itt minden rendben lenne. Olvassátok el amit a Papi féle szélmalomról szóló cikk mellé kommentáltam. A nagy tiszteletnek örvendő Igazgatónőről pedig csak annyit, az Iskola összevonások miatt szerintem tudta, hogy ami most az Iskoláé, az is bemegy a közösbe, onnan pedig tuti a "jobbak" kapták volna az Övékét is! Olyan helyekre vett légkondit pl. ahol még ablak sincs! Azért kiabálnak, mert számítottak erre a pénzre, csak nem jött be, túljárt az eszükön!”
 • 19. választó 2008. szeptember 29. 17:32
  „Azért jó lenne tudni, hogy mi itt csak szűk körben mondunk (negatív) véleményt a város ugynevezett első emberéről, vagy most már a többség is belátja, hogy rossz választás volt?”
 • 18. mackó 2008. szeptember 29. 15:45
  „Hiába tartja olyan nagyra magát a polgármesteretek akkor is nagy bunkó, faragatlan, buta, öntelt, beképzelt, úrhatnám stb.sorolhatnám. Van akinek akkorát köszön, hogy majd földig hajol ott van miért és jól írjátok rohadtul el tudja fordítani a fejét. Pedig ha jól tudom minden vásárhelyinek a polgármestere.”
 • 17. letyepetye 2008. szeptember 29. 12:27
  „Kedves Kékcitrom.
  Semmi baj az ég adta egyvilágon,néha én is elvagyok magamba.
  Üdv letyike:-)”
 • 16. Írástudatlan 2008. szeptember 29. 12:19
  „VÖRÖSKE! Hát igazán sajnállak.Tényleg egy visszatetsző dolog hogy egy vólt osztálytársad nem köszön neked.De hidd el hogy semmit sem vesztettél vele sőt! Látod bebizonyosodott hogy azért hogy valaki pólgármester és Órszággyüllési képviselő lett attól még lehet ám egy alulkúltúrált bunkó is!!!!És ha rám halgatsz akkor köpjél egy nagyot amikor látod.Ne félj azt biztosan észrefogja majd venni!”
 • 15. Vöröske 2008. szeptember 29. 11:11
  „Kedves Letyepetye!
  Osztozom veled, én is tapasztaltam tőlük az udvariatlanságot.SŐT!Volt szerencsém látni Lázáriusz cézárunktól,hogy fordítja el a fejét a volt általános iskolai osztálytársától, csak hogy ne kelljen köszönni.Hisz Ő egy polgármester,országgyűlési képviselő,míg a volt osztálytársa csak egy egyszerű eladó!”
 • 14. kékcitrom 2008. szeptember 28. 20:44
  „Kedves Letyepetye!

  Először nem értettem,mit "vétettem" ellened,majd rájöttem!
  Olvasd újra léccci az előttem szólót (4 -es) is,és nézd az első sorom idézet - tőle!
  Nem neked akartam bemutatni a családot, nem is neked címeztem, csak leírtam a véleményem és szerintem egy szóval sem bántottalak meg.
  Ha mégis így lenne most megkövetlek!Bocs!”
 • 13. Előrehozott parlamenti választásokat! 2008. szeptember 28. 20:16
  „Mondjunk nemet a hazug politikára, a kisebbségi gyurcsány-kormányra!”
 • 12. Beth_ 2008. szeptember 28. 19:51
  „Látom Letyepetye, neked is hasonlóak a tapasztalataid.
  Hát igen, a férjura köszönget, a felesége pedig bámul, mint borjú az új kapura, mivel egyszer voltam "rest" és ráköszöntem. KÁR volt. Azóta is bánom kedves Zita asszonyka :I”
 • 11. Letyepetye 2008. szeptember 28. 17:01
  „Üdv kedves kékcitrom és mindenki a fórumban.
  Az valóban így igaz ahogy mondod,de volt szerencsém egyszer-kétszer az üzletben ,vele találkoznom.
  De ha azt mondom neked,hogy arogáns akkor még nagyon is aranyos voltam.
  Mint üzletben dolgozó mindenkivel szeretek beszélgetni akár vesz akár nem.Jelzem nem multi,hanem kiskereskedés.
  Nem beszélve a kedves feleségéről aki még arra sem képes,hogy köszönjön,mert azért az illendő volna vagy nem.
  Ja és a tisztelet,én mindenkit tudok tisztelni,teljesen mindegy,hogy idős fiatal,munkásember,vagy köztisztviselő.
  Csak tudod egyszer a magaslóról is le lehet ám esni,és mindent elelhet ám veszíteni,mert az a bizonyos kocka is tud ám fordúlni.
  Úgy,hogy kedves kékcitrom nem kell nekem a Lázár urat meg az egész talpnyaló bandát bemutatni.
  Na pá mindenkinek:-)”
30 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbikos demonstráció Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - A Kossuth téren akartuk tartani demonstrációnkat, de Lázár Jánostól nem kaptunk engedélyt rá, mert állítólag katonazenekari fesztivált rendez ott a város. Így a Szent István téren gyűltünk össze – mondta Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke. Tovább olvasom