Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 3°C Még több cikk.

Lázárné a mocskolódásról

Megelégelte Lázárné Megyeri Zita, a Fidesz–KDNP-s képviselőjelölt Lázár János felesége, hogy a választási kampányba belekeverik a családot – mondta tegnapi sajtótájékoztatóján. Megdöbbentőnek tartja, hogy Balogh Jánosné független jelölt ilyen stílusban próbálja meggyőzni a szavazókat, tette hozzá. Baloghné viszont gyomorforgatónak találja, hogy Lázár a családjával kampányol.
Lázárné Megyeri Zita férjével és fiukkal Fotó: Tésik Attila
Alpári stílusúnak minősítette a vásárhelyi választási kampányt Lázárné Megyeri Zita, Lázár János polgármester, a Fidesz–KDNP közös jelöltjének felesége, aki tegnap otthonukban tartott sajtótájékoztatót. Elmondta: lakossági fórumokon megbízottak mocskolódó stílusban keverik bele a kampányba családjukat, szóba hozva gyermeküket, János Boldizsárt is. De előfordult, hogy azt üzenték férjének: eltakarítják a városból – jelentette ki a fiatalasszony. A fideszes jelölt felesége úgy érzi, ebből most már elég volt.

Megyeri Zita azt is hozzátette, megdöbbentőnek tartja, hogy Balogh Jánosné független jelölt, aki szintén családanya, ilyen stílusú kampányt képes folytatni. Lázárné szerint nem zárhatja ki magát ebből Baloghné, hiszen nem létezik, hogy a hozzá közel állókat képtelen
Baloghné: Ez gyomorforgató

Gyomorforgatónak tartja Balogh Jánosné, hogy a családját felhasználva kampányol Lázár János. Megjegyezte: nem az ő családjáról, hanem Lázáréról készültek fotók, amelyeket szórólapon a postaládákba dobáltak. Nem a Lázár családdal, hanem Lázár János programjával foglalkozik – jelentette ki Baloghné. Azt pedig, hogy az a több mint 52 százalék, aki nem Lázárra szavazott, miként viselkedik, ne az ő számlájára írják, tette hozzá. 
kordában tartani.


Szerinte példa nélküli, ami az elmúlt hónapokban történt Vásárhelyen, kezdve a feleségbántalmazós közvélemény-kutatással. Az asszony ugyanakkor azt is elmondta: a helyi szocialisták frakcióvezetőjét, Hernádi Gyulát annak idején arra kérte, ne a sárdobálásról, a mocskolódásról szóljon a kampány, s a vásárhelyi MSZP-sek be is tartották mindezt.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Székelyék a Tisza fogságában

Homokzsákokon keresztül tudja csak megközelíteni tanyáját a mártélyi Székely család. A tiszai töltés… Tovább olvasom