Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Letartóztatták a Vásárhelyen őrjöngő férfit

Hódmezővásárhely - Előzetes letartóztatását rendelte el a bíróság annak a 18 éves hódmezővásárhelyi fiatalembernek, aki nemrég több embernek is nekiment a városban egy átmulatott éjszaka után.
A fiatalember - aki néhány hónapja töltötte be 18. életévét - erősen ittasan előzmény nélkül többször arcon ütött egy fiatalt az Andrássy utca egyik szórakozóhelye előtt, majd annak barátját is próbálta megverni.

Őrjöngött, fenyegetőzött, majd amikor meglátta, hogy egy 20 éves társa egy másik férfival veszett össze, ő is beszállt a szidalmazásba, majd egy 30 éves társukkal együtt hárman megverték a férfit.

A férfi végül el tudott menekülni, azonban a három támadó utánament, és a Csengettyűköz kapualjában ismét nekiestek, majd a földre eső mobiltelefonját eltették. A 18 éves fiatalember ezután beverte a közeli patyolat kirakatát, majd nekiesett a sértett segítségére kelő másik két fiatalnak is, egyiküket egy padon is átlökte.

A lakossági bejelentésre a helyszínre érkező járőrök mindhárom garázdát elfogták és előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra.

A 18 éves gyanúsított már nem ismeretlen a vásárhelyi nyomozók előtt, ugyanis jelenleg is még fiatalkorúként elkövetett több rendbeli zsarolás miatt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, illetve a vásárhelyi kapitányság csoportos rablás és zsarolás miatt is vádemelést kezdeményezett már ellene. A rendőrség kihallgatását követően őrizetbe vette, a bíróság pedig az ügyészség indítványára elrendelte előzetes letartóztatását. Az ügyben a három férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés, kifosztás és rongálás miatt indult büntetőeljárás.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. Apátfalvi** 2011. augusztus 23. 13:42
  „10.

  Eichmann megdöbbent jelentése elég lesz, amelyben soha nem látott kedvről és hatékonyságról ír, a zsidók vagyonának elkobzásában, és deportálásuk kivitelezésében? A "pénzverdék" (a csendőrök nevezték így) létezése elég bizonyíték, ahol brutális bántalmazásokkal próbálták kicsikarni a szerencsétlen emberekből, hogy hová rejtették a "vagyonukat"?

  Egyébiránt az általánosításnak valóban nincs értelme, nem az össze csendőr volt rablógyilkos, és a kemény, esetenként brutális fellépés valóban nagyok kell már a cikkben szereplő vadállatokkal szemben...”
 • 21. jq 2011. augusztus 23. 08:35
  „W666W!

  szerintem fölösleges ezt leírni, amit leírtak róla a cikkben, az alapján teljesen egyértelmű”
 • 20. Fridafrida 2011. augusztus 23. 06:14
  „Tisztelt Jozko! azt írtam, hogy leginkább. biztosan voltak köztük tisztességes emberek is, de a szervezet által elkövetett tömeggyilkosságok és rablások miatt maga a szervezet szalonképtelen. olvass utána, miket műveltek a Vajdaságban vagy Erdélyben (újvidéki razzia, kissármási tömeggyilkosság, várpalotai tömeggyilkosság, és még vagy száz példa). és hát kik is fosztották ki a deportált zsidókat első körben.
  Tisztelettel.”
 • 19. W666W 2011. augusztus 23. 05:26
  „Kéretik a Cikk Címét kijavítani, mert Nem örjöngő ffi volt hanem C.I.G.Á.N.Y...szegény hátrányos helyzetű megfélelmlített és elnyomott népcsoport tagjai voltak mind a hárman..Az a szégyen , hogy egy ilyen mocsok aki a rendörség látókörébe került szabadon garázdálkodhat és természetesen felveheti a segílyt..JÓ lenne már egy KORREKT tudósítást olvasni az újságokban ilyenkor és ha lehet le kéne írni az elkövetők nemzetiségét azt akkor hátha észrevenné Sintér belügyér és Viktátor pajtás a Balogh úrral együtt, hogy itt bizony kőkemény cigánybünözésröl beszélhetünk..Azt itt ragadnám meg az alkalmat arra is hogy például ha a Baja fele vezetö úton egy fehér kocsiból kiszálló" hölgyemény"-t mondjuk igazoltatná a kocsi után poroszkáló rendörautó és az autó soförjét is eljárás alá vonná ha másért nem mondjuk kerítésért vagy csak azért mert egy tetovált cigány vezeti akinek 8 általánisa ha van így jogsija sem lehetne ..akkor esetleg másképp mennének a dolgok ????”
 • 18. Mogyoró 2011. augusztus 23. 05:24
  „Ez is szines volt mint a páko, de vásárhelyen rend van, ugye polgármester úr?????”
 • 17. jozko 2011. augusztus 22. 22:59
  „5.

  Én ismerek még a 2. vh. alatt élt, ma is élő csendőrt!

  Az általánosított "rablógyilkos" jelződet az ő nevében is visszautasítom!

  Aki azt hiszi, hogy a demokráciát mindenféle antiszociális söpredéknek találták ki, az téved.
  A szemét eltakarítása nélkül soha nem lesz rend - és igazi demokrácia sem,
  ahol a jogok és kötelességek harmonikusan kerülnek terítékre!

  Rendfenntartó alakulatokra, szervezetekre a demokráciában is szükség van!
  Természetesen megfelelő törvényekre is ....a törvényen kívülieket pedig ki kell iktatni!”
 • 16. vansertes89 2011. augusztus 22. 22:54
  „11. booo
  Nem teljesen értem ez hogy jött a témához, de sajnos szerintem kukoricakapálásból nem lehet megélni, és igen is van akinek nem jut az sem...
  Itt tart az ország, én nem csodálkozom!”
 • 15. techMon 2011. augusztus 22. 21:50
  „Én azt hitem, hogy Vásárhelyen rend van :)
  ______|_______________
  Linuxból írok, úgyhogy leXa%/om :)”
 • 14. Lázárhelyi 2011. augusztus 22. 21:36
  „Amíg csak a címet olvastam,volt remény...”
 • 13. cikicakk55 2011. augusztus 22. 21:25
  „Ebben az országban a becsületes embereknek semmihez nincs joguk.Ha megakarják védeni a saját tulajdonukat vagy a gyermekeiket valami erőszakos őrjöngő állattól(bocsánat az állatoktól) még ő szív,mert be kell bizonyítania ,hogy önvédelem volt.Az sajnos nem érv, hogy évekig évtizedekig dolgoztak azért, hogy meglegyen az amit ezek a senkiháziak pillanatok alatt tönkre tesznek.”
 • 12. fritcz 2011. augusztus 22. 20:54
  „9. tarjani 2011.08.22. 19:15

  Sóbánya, kőbánya, kenyér és víz életfogytig...

  Így kellene, hogy legyen! Csak az a baj, hogy amíg ezeknek a szemeteknek kánikula alatt ásványvizet szállítanak a börtönbe addig nem is tartanak semmitől. Több jogaik vannak mint bármelyik állampolgárnak aki tisztességesen dolgozik. (Mondjuk Viki azt is elintézte, hogy dolgozhatunk többet kevesebbért.)”
 • 11. booo 2011. augusztus 22. 20:05
  „Nyugi, ezek jobban tudják a jogot és a kiskapukat mint Te meg én !
  Bizony egy jó kis önfenntartó börtön megtenné a hatását. Munka, munka és munka. Pár év után ha szabadul az elítélt, meg fogja jobban gondolni hogy hogy viselkedjen a társadalomban. A baj az -szerintem- hogy a mai társadalom illetve a törvények elnézik és nem kellőképp büntetik. Luxuscellák, DVD, plazma TV ilyen a mai börtönvilág és még etetjük, itatjuk a MI pénzünkből.
  Szerintetek nekem miért nem jut eszembe bűnözni? Elárulom a választ! Lehet hogy a "génjeimbe van kódolva" a becsületes élet, a családomban sosem láttam és időm nagy részét leköti a munka vagy a horgászat mint hobbi.
  Nyáron kellett több pénz a családnak, nem voltam rest elmenni kukoricát kapálni. Ja, és nem kocsmázok és játék gépezek. Spórolok és dolgozom. Mert aki akar az talál -pláne nyáron- munkát.
  Jah, hogy az egyeseknek büdös? Én arról nem tehetek.”
 • 10. Csecs 2011. augusztus 22. 19:32
  „5. Bizonyítékot! (a kommunista propaganda NEM az)”
 • 9. tarjani 2011. augusztus 22. 19:15
  „Sóbánya, kőbánya, kenyér és víz életfogytig...”
 • 8. benzol 2011. augusztus 22. 17:10
  „Börtönbe vele <moderálva>”
 • 7. tekila007 2011. augusztus 22. 15:49
  „deszkás!
  Ez kifosztás bizony kifosztás és nem rablás. Javaslom egy kicsit tanulmányozni a BTK-t. A büntetési tételben sincs lényegi eltérés, ráadásul a halmazat miatt egyébként is mindegy lesz.”
 • 6. deszkás 2011. augusztus 22. 15:14
  „Miért kifosztás? Ez rablás volt! Odaadták neki a mobilt? Ja hogy kétszerese a bünti az más.”
 • 5. Fridafrida 2011. augusztus 22. 14:39
  „vásárhelyen ezért pénzbüntetést osztogatnak... a csendőrök meg leginkább aljas rablógyilkosok voltak a második vh alatt. azt talán mégse kéne...”
 • 4. eldorádó 2011. augusztus 22. 14:18
  „csendőrséget! szó szerint!
  Mindhárom jómadarat be a karcerbe, pár kijózanító pofon, ha nem békülnének!”
 • 3. nyilas13 2011. augusztus 22. 13:57
  „Meddig mehetnek még el a mai fiatalok? Az emberek már nem mernek semmiért sem rájuk szólni, mert félnek tőlük. A szomszéd lakásokban is gyakran bandáznak, zajonganak hajnalig, pedig itt emberek élnek és próbálnak pihenni éjjel, de tőlük nem lehet. Túlságosan szabadjára vannak engedve. Azt tesznek amit akarnak. Sajnos.”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felhőtölcsér az égen Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Nem mindennapi égi jelenség szemtanúi lehettek mindazok, akik a napokban… Tovább olvasom