Délmagyar logó

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -2°C | 7°C

Már kaphatók a vásárhelyi bérletek

Hódmezővásárhely - Már megvásárolhatók a vásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ idei bérletei az intézmény recepcióján, hétköznap 10-től 18-ig, szombaton 14-től 18 óráig.
A Bessenyei II-ben (ára 10 ezer 500, nyugdíjas és diák 7500 forint) négy előadást láthatnak az érdeklődők: február 7-én a Budapesti Operettszínház vendégjátékával, Dolhai Attilával és Lehoczki Zsuzsával a Lili bárónő című operettet, márciusban Sam Bobrick és Julie Stein Csókol anyád! című komédiáját, majd következik áprilisban A kappan, a csirke és a marabu..., avagy polgári idill a XX. század második feléből (például Hirtling Istvánnal és Józsa Imrével), májusban Tenessee Williams drámája, A vágy villamosa zárja a sort, többek között Kováts Adéllal és Csányi Sándorral a Radnóti Miklós Színház előadásában.

A 4 elem bérletben (komolyzene, tánc, filmszínház, könnyűzene – ára 8500, nyugdíjasoknak, diákoknak 5500 forint) először, február 23-án Verdiperarészletek csendülnek fel, március 17-én Pereg a film...zene címmel szubjektív zenés filmtörténet következik, április 19-én a Magyar Állami Népi Együttes lép fel a BFMK-ban, majd május 17-én az Aradi Kamaraszínház vendégjátékával Örkény István Tóték című darabja zárja a szezont.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvbemutató Hódmezővásárhelyen

Gyulai József Ifjan-éretten-éltesen – 80 kérdés-válasz közel nyolcvan évtizedből című könyvének bemutatóját tartják csütörtök 17 órától a városháza dísztermében. Tovább olvasom