Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 28°C Még több cikk.

Mától lezárják a vásárhelyi kórház főbejáratát

Hódmezővásárhely - Várhatóan 12 napig nem használhatják az autósok a vásárhelyi Erzsébet Kórház Dr. Imre József utca felőli kapuját.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Kallai Árpád, az intézmény főigazgatója tegnap sajtótájékoztatón jelentette be, az A épület felújítása zajlik, ezért ma reggel 8 órától nem lehet majd közlekedni a főbejáraton át gépjárművel. 4 méter mély árkot kell ásni az új csatornarendszer kiépítése miatt a kapunál. Gépkocsival a Hunyadi utca felől – ideiglenesen kialakított portán – lehet majd megközelíteni a kórházat a munkálatok ideje alatt, várhatóan 12 napig. A gyalogosforgalom továbbra is biztosított a Dr. Imre József utca felől. A főigazgató reméli, hogy mindez nem okoz fennakadást az intézmény működésében. A sürgősségi osztály bejáratát nem érinti a lezárás, ugyanúgy lehet megközelíteni, ahogy eddig.
Mintegy 740 millió forintból újul meg az A épület. A beruházásnak lesz még olyan szakasza, amikor a teherfogalom szintén nem használhatja majd a főbejáratot, a személyautók viszont igen. A munkálatok során többek között átépítik a sterilizálót, felújítják az alagsort, a szociális blokkokat.

Fotó: DM/DV
Fotó: DM/DV

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ösztöndíj roma diákoknak

A vásárhelyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat ösztöndíjat hirdet 7–8. osztályos tanulóknak. Tovább olvasom