Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Még a kézikocsit is lopta a vásárhelyi férfi

Hódmezővásárhely - Egy kis kézikocsit húzott maga után, rajta egy emelőszerkezettel és egy vasállvánnyal egy férfi kedden kora délután Hódmezővásárhelyen a Tornyai János utcán. A rendőröknek gyanússá vált a dolog.
A férfiról kiderült, hogy egy 31 éves hódmezővásárhelyi lakos, aki már volt büntetve vagyon elleni bűncselekmény miatt. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai ellenőrizték a kézikocsit és a rajta lévő vashulladékot. Az intézkedésig nem érkezett bejelentés lopásról, ezért nem volt törvényes lehetőség a férfi előállítására. Így a rendőrök rögzítették a férfi adatait, fotót készítettek a nála lévő dolgokról, majd szabadon engedték. Negyed órával később azonban a 107-es segélyhívószámára bejelentették, hogy ismeretlen tettes bement a Fáncsy utca egyik udvarára, ahonnan pontosan olyan vashulladékot vitt el, amit az egyenruhások korábban a férfinál láttak.

A korábbi igazoltatásnak köszönhetően a vásárhelyi rendőrök azonnal az elkövető után indultak, akit egy színesfém átvevőhely közelében meg is találtak. A körzeti megbízottak – mivel így már fennállt a bűncselekmény gyanúja – előállították a férfit, majd lopás miatt büntetőeljárást indítottak ellene. Kihallgatása során beismerő vallomást tett, így harminc napon belül - gyorsított eljárásban – bíróság elé állhat - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Olvasóink írták

 • 11. entelegent 2010. november 10. 22:34
  „Augusztusi hulló csillagokat keresve néztem az eget nyár végén csendben házam előtt a fák alatt.Egyszer csak egy bicajos férfi a sötét oldalon( csak egyik oldalon van utcai világítás nálunk), szóval a járdán leselkedett az ablakok alatt, és haladt sorba, megnyitogatva óvatosan a kapukat. Amikor egészen közel ért, annyira meglepődött, hogy én figyelem ,és egy szemvillanás alatt lepattant a keróról,mint akibe a kutya harapott bele, megfordította, és iszkiri, eltűnt a sötétben. Kérdezni akartam épp tőle, miben segíthetek, talán keres valakit? meglepődtem én is soha még nem volt ilyen élményem. Aztán volt még egy-két ilyen váratlan leleplezésünk most ősszel. Pl :Hangtalan elektromos bicajjal jött hozzánk egy rokonom, és arra lett figyelmes, hogy egy olyasforma fickó, mint amilyenről Ti is írtok, figyelgeti sunyin a kapukat és ólálkodik. Ez is este volt. Ezért néhanap esténként hirtelen kilépek egy zseblámpával, és ha egyszer elkapnám , komolyan mondom nő létemre úgy helyben hagynám, hogy nekem adná amit eddig lopott azt is. Még véletlenül se hagyjátok nyitva kapuitokat!”
 • 10. lepkehalo 2010. november 04. 09:28
  „Végre a rendőrök normálisan működtek. Csak így tovább!”
 • 9. hungagent 2010. november 03. 21:17
  „Filctollnak annyit, hogy a www.vasarhelyihirek.hu azt is megírta, hogy 21 ezer volt a kár.Az új törv. szerint ezért lecsuknak, pláne ha visszaeső”
 • 8. Pepejeans 2010. november 03. 18:30
  „Az illető esetleg halmozottan hátrányos helyzetű megélhetési gyermeknemző dakota állampolgár volt? (Csúnyákat nem szabad írni!)”
 • 7. Norman_Bates 2010. november 03. 17:29
  „Ja...ennek a vas visszacipelése lesz a legnagyobb bünti”
 • 6. Filctoll 2010. november 03. 17:24
  „Kap egy kis dorgálást és felfüggesztettet természetesen szabadlábon védekezve.”
 • 5. Norman_Bates 2010. november 03. 17:23
  „Fúj! Rásszistá rendőrök, megvárták amíg a legtávolabb húzza a tesvír azt a kocsit és onnan cipeltették vissza vele a vasat.... fújjj... rohanyok is mohácsivikihez!”
 • 4. tüsök 2010. november 03. 12:08
  „Ezek szerint nem dolgozni akart vele.Így már be lehet azonosítani az elkövetőt.”
 • 3. Falcao 2010. november 03. 12:02
  „színes kultúra-e volt?
  ( A rajvédőknek leírom:igen, rasszistanácistatrappista vagyok.)”
 • 2. dodó 2010. november 03. 11:02
  „A Zorbán mijatt késik a segíly micsinyátam vóna?”
 • 1. KolompárRómeó 2010. november 03. 10:16
  „"volt büntetve vagyon elleni bűncselekmény miatt"

  Tésó-é vót?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fotókiállítás Lucien Hervé műveiből az Emlékpontban

Hódmezővásárhely legismertebb szülötte, Lucien Hervé világhírű fotóművész alkotásaiból nyílik kiállítás szülővárosában, az Emlékpont Múzeumban november 5-én, pénteken 16 órakor. Tovább olvasom