Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Még nem mindenütt osztják a narancsot

Közel kétszáz fideszes aktivista járja majd a következő napokban Vásárhely utcáit, de eljutnak Mártélyra, Mindszentre, és Székkutasra is. Szegeden a párt már tegnap megkezdte a mozgósítást.
Narancs helyett narancssárga műanyag tollat, Orbán Viktor arcképet és persze a párt programjának kivonatát tartalmazó füzetecskéket osztogatnak a Fidesz-aktivisták a vásárhelyieknek, a mindszentieknek, a mártélyiaknak, no és a székkutasiaknak. Közel kétszázan arra ösztönzik az embereket, hogy minél többen menjenek el szavazni – a Kossuth téren vagy az Andrássy utcán mozgó stand is várja majd a polgárokat.

Az, hogy a Fidesz Szegeden jár-e házról házra, meggyőzni az embereket, nem derült ki egyértelműen. Bodó Imre, aki az utcán már elkezdte a mozgósítást, azt mondta: jellemzően nem a házakban agitálnak, mert nem akarnak tolakodók lenni. A Fidesz országos szóvivője viszont úgy fogalmazott: „előfordul olyan eset, hogy lakásokba bekopogtatnak". Szerinte a mozgósítási kampány célja, hogy elbeszélgessenek az emberekkel, elsősorban a közterületeken.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félreértett számlák

Továbbra is érvényes az a helyi rendelet, mely a hatvanöt évesnél idősebb vásárhelyi polgárok… Tovább olvasom