Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Meggondolta magát az áramszolgáltató

Január elsejétől várhatóan ismét ügyfélszolgálatot nyit a Démász Hódmezővásárhelyen. Azt azonban még tisztázni kell, hol legyen az iroda. Az önkormányzat a városháza földszintjén látná szívesen az áramszolgáltató munkatársait.
Amióta 2005. október elsején megszűnt a Démász vásárhelyi ügyfélszolgálati irodája, s a cég áttért a telefonos ügyintézésre, azóta állandó az igény, hogy állítsák vissza az eredeti állapotot. A telefonos ügyintézés ugyanis sokak szerint nem pótolhatja a személyes megbeszélést, géphangokkal csevegve az ember nem tud rendesen panaszt tenni.

A vásárhelyi önkormányzat többször is hiába kérte az ügyfélszolgálat visszaállítását. A város erőfeszítései most, úgy tűnik, eredményt hoznak. Az áramszolgáltató változtatott álláspontján. Amint azt érdeklődésünkre Kovács Krisztina kommunikációs és kabinetigazgató elmondta, a Démász azt tervezi, január elsejétől ismét nyit ügyfélszolgálati irodát Vásárhelyen.
Az iroda helyéről azonban még folynak az egyeztetések a helyi önkormányzattal. A cég nem utasítja el azt a városi kérést, hogy az irodát a városháza földszintjén működtessék. A részleteket azonban még nem tisztázták.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázár: Diktatúra váltotta le

Mucsi Imre főigazgatót azért váltották le, mert vásárhelyiként viselkedett – mondta tegnap… Tovább olvasom