Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 5°C Még több cikk.

Megkérdeztük az olvasót: Hol vásárol cigarettát?

Hódmezővásárhely - Ezúttal arról faggattuk a vásárhelyi olvasóinkat, hogy hol vásárolnak cigarettát?
Krajcsovicsné Molnár Margit

eladó:
– Ahol kapok dohányt, mert évek óta magam készítem a cigarettát. Így olcsóbb, viszont elég kevés dohányt rendelnek az élelmiszerboltok, nehéz beszerezni. Azért sem könnyű, mert egyre többen készítik maguk a cigit. Amióta készítem, kevesebb cigarettát szívok, mert nem csinálok, csak egyet-kettőt.

Tóth Ernőné

biztonsági őr:
– Évek óta dohányzom, többnyire állandóan egy helyen vásárolom a cigarettát, egy kisboltban. Nem hiszem, hogy januártól leszoknék a cigiről, hozzáteszem, időről időre próbálkozom ezzel. Azt sem hiszem, hogy sokan leszoknának a trafiktörvény miatt. Bár lehet, hogy nem lesz igazam.

Varga Beáta

eladó:
– Nem dohányzom, a családomban a párom cigizett, de már ő is leszokott. Persze tiniként kipróbáltam, de nem tetszett. Nem szeretném azt sem, hogy a gyerekeim valaha is rágyújtsanak. Bízom benne, hogy az új szabályozás jelent majd valamit, persze lesznek olyanok, akik továbbra is megveszik a cigit.

Grezsa István

önkormányzati képviselő:
– Sehol, mert nem dohányzom. Gyerekként próbáltam, de ennyi, nem gyújtottam rá többet. A trafiktörvénnyel egyetértek, mert magyar kézbe kerül a dohányáru kereskedelme. Nem hiszem viszont, hogy látványosan visszaesik a cigarettázás, ehhez pozitív minták kellenek, például, hogy füstölés helyett inkább sportoljanak a fiatalok és az idősebbek is.

Olvasóink írták

 • 4. booo 2012. szeptember 20. 19:53
  „totya66 - Hol az a nálunk?”
 • 3. totya66 2012. szeptember 20. 11:54
  „1. Mozimasiniszta 2012.09.20. 09:56
  Jövedéki termék, vagyis extra adó?
  Alkoholtermékek, Dohánytermékek,Ásványolajok, na ezeket elég egy helyen árusítani és javasolnám hogy benzint csak a megyeszékhelyeken lehessen kapni.
  De az érdekes az hogy nálunk már kész a "Trafik" pedig még most indul a pályázat, ez hogy lehet??”
 • 2. Queenmargareth 2012. szeptember 20. 11:33
  „Lázár kézbe, nem magyar kézbe Te!”
 • 1. Mozimasiniszta 2012. szeptember 20. 09:56
  „Nna...eddig is ott vett mindenki, ahol árusították, ezután is ott fog hozzájutni ahol jogosan forgalmazzák ! nem értem (de sejtem) mért kell a hisztériát prolongálni, elvégre jövedéki termékről van szó, amit az állam ott enged vagy tilt, ahol akar (....akart)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Perre mehet jó hírnevéért Hódmezővásárhely

Egymilliós kártérítéssel járhat az a polgári peres eljárás, amelyet a város jó hírnevének megsértéséért indíthat Vásárhely polgármestere. Tovább olvasom