Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Megkérdeztük az olvasót: Mire költi az Erzsébet-utalványt?

Hódmezővásárhely - Ezúttal arról faggattuk vásárhelyi olvasóinkat, hogy mire költik az Erzsébet-utalványt?
Bilibok Zoltán
gépkezelő:
– Évek óta kapok Erzsébet-utalványt a cégtől, a Csomiép Kft.-től. A feleségem vásárol belőle élelmiszert. Lisztet, cukrot, ami kell. Persze hogy segítséget jelent a családnak, főként hónap végén jön jól. Általában akkor költjük el.

Varga János
gépészcsoport-vezető:
– Jó, hogy a cégemtől kapok Erzsébet-utalványt: élelmiszert vásárolunk a havi 5000 forintból. Úgy tudom, hogy nem mindenki kap ilyet. Azt hallottam, hogy a közszférában nem igazán osztogatják. Mindenképpen segítséget jelent, hogy mi kapunk.

Mihály János
gépkezelő:
– Főként a hónap végén vesszük elő otthon az Erzsébet- utalványt. Tartalékoljuk, amíg lehet. Élelmiszerre költjük, arra, amire szükség van a konyhában. Persze előfordult már az is, hogy pizzériában fizettünk az utalvánnyal.

Kis Andrea
önkormányzati képviselő:
– Nem kapok Erzsébet-utalványt, a páromnak viszont ad a munkáltatója havi 5000 forintot. Korábban egyébként én is kaptam étkezési utalványt, 2007-ig, csak nem Erzsébet-utalványnak hívták. A páromét egyébként élelmiszerre költjük.

Olvasóink írták

  • 1. Qllancs 2013. február 01. 17:40
    „1 éve ..kaptunk : 18 000.- , tavaj már csak :5000.- Az idén : 0 Ft !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Együttműködik a szegedi gimnáziummal az Emlékpont

A tudós és államférfi Bibó István kiállításának megnyitójával kezdődött az a szakmai együttműködés, amelyet a Dugonics András Piarista Gimnáziummal kötött a vásárhelyi Emlékpont. Tovább olvasom