Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Megrongálták a mindszenti jegyző autóját

Mindszent - A minap megrongálták Hevesi Tamás mindszenti jegyző autóját. Az utcán hagyott Fiat Marea bal oldalát egy éles, hegyes tárggyal – a rendőrség szerint valószínűleg szöggel – az első sárvédőtől a hátsóig végigkarcolták, és az elkövető még három függőleges csíkot is húzott rá.
A minap megrongálták Hevesi Tamás mindszenti jegyző autóját. Az utcán hagyott Fiat Marea bal oldalát egy éles, hegyes tárggyal – a rendőrség szerint valószínűleg szöggel – az első sárvédőtől a hátsóig végigkarcolták, és az elkövető még három függőleges csíkot is húzott rá. A karcolás egészen az alapozóig hatolt. A kocsi teljes baloldalát újra kell festeni, a becsült kár 150 ezer forint.

– Feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen – nyilatkozta lapunknak Hevesi Tamás –, és már folyik a nyomozás. Nem akarok vádaskodni, találgatni, hogy ki lehetett a rongáló, megvárom az eljárás végét, így korrekt. De abban majdnem biztos vagyok, hogy politikai indítékú az ügy, az ilyen nézetkülönbséget viszont nem ilyen módon kellene lerendezni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mindszenti tragédia hőse

A július 8-i mindszenti balesetnek nem csupán áldozatai és sérültjei, de hősei is vannak. A 37 éves… Tovább olvasom