Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Mindennap kultúra

Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ olyan interaktív programcsomagot állított össze Mindennap kultúra! címmel, amelynek lényege a múzeumi és más kulturális intézmények kínálatának beépítése az oktatásba.
Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Szerdán 14 órától szakmai előadásokból és gyakorlati foglalkozásokból álló bemutató napot szerveznek pedagógusoknak, és átadják a programcsomagokat a helyi oktatási intézményeknek a városháza dísztermében.

Az MNK-program óvodáskortól érettségiig kínál lehetőséget a kultúrával való mindennapos találkozásra. A diákok kulturális séták során ismerkedhetnek meg a város örökségével, értékeivel. Az interaktív tananyagcsomag 4 korosztálynak (óvoda, alsó és felső tagozat, középiskola) 6 helyszínen, 4 tematikában, 79 különböző foglalkozást kínál. A szakmai nap gyakorlati bemutatójának helyszíne a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színházterme lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2 év alatt 22 ezer 500 kilométer - sportolva

Két év alatt 22 ezer 500 kilométert teljesítenek sportolva mártélyi diákok francia, holland, német és osztrák társaikkal. Tovább olvasom