Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Mindennap sport Kutason

Ismét Tembel Tibort választotta a székkutasi Általános Művelődési Központ (ÁMK) igazgatójává a képviselő-testület. Zárt ülésen született döntés a vezetői állás betöltéséről.
Ismét Tembel Tibort választotta a székkutasi Általános Művelődési Központ (ÁMK) igazgatójává a képviselő-testület. Zárt ülésen született döntés a vezetői állás betöltéséről. Tembel Tibor immár 15 éve igazgató, annak idején a megye legfiatalabb vezetőjének tudhatta magát. Az ÁMK-n belül az általános iskolát, az óvodát, valamint a művelődési központot irányítja, és megbízatása újabb öt évre szól.

Az iskolában az idegen nyelv oktatására, az informatika tanítására szeretne nagy hangsúlyt helyezni. Ugyanakkor szeptembertől bevezetik a mindennapos testnevelést, ami legalább heti 3 tornaórát és heti 2 sportfoglalkozást jelentene a diákok számára. Emellett a gyógytestnevelésre is lesz lehetőség. A művelődési központtal kapcsolatban megjegyezte: a hagyományos óvodás, iskolás rendezvényeik mellett országos hírű előadókat, művészeket is szeretnének a faluba hívni egy-egy program erejéig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhelyen is vizsgázhatnak

Várhatóan három héten belül ismét lehet forgalmi vizsgát tenni Vásárhelyen. A Közlekedési… Tovább olvasom