Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

MSZP-s üzenet az SZDSZ-nek Vásárhelyen

Az SZDSZ miatt hiúsult meg a választási szövetség Hódmezővásárhelyen – írja lapunkhoz eljuttatott közleményében az MSZP helyi szervezete.
Az SZDSZ miatt hiúsult meg a választási szövetség Hódmezővásárhelyen – írja lapunkhoz eljuttatott közleményében az MSZP helyi szervezete. A szocialisták meglepődtek, amikor lapunk tegnapi számában azt olvasták: az SZDSZ azért nem támogatja az MSZP polgármesterjelöltjét, mert annak kampányfőnöke III/III-as tiszt volt. Ez egy mondvacsinált indok – a szocialisták szerint.

A Hernádi Gyula polgármesterjelölt nevében átküldött közlemény arról tájékoztat, hogy a párt hetekig tárgyalt a szövetségkötés feltételeiről az SZDSZ helyi vezetőivel, ám a szabad demokraták elsősorban az egyéni érdekeket helyezték előtérbe, pedig a város érdeke az lenne, hogy közösen lépjenek fel a változás érdekében, és ezzel elkerüljék „a város eladósodását, kiszolgáltatottságát".

A közlemény szerint e cél érdekében az MSZP még most is kész arra, hogy bárkit befogadjon a városért aggódó és tenni akaró szabad demokraták közül. „Tudvalevően a választás két pólusú lesz, és ez az új keletű SZDSZ–PSZV szövetség nem az újjászületendő Hódmezővásárhely érdekét szolgálja."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régi Citroënek szerelmese

A francia rendőrök, mentősök által használt Citroën-kisbusza is van otthon Bús Péternek, aki annak… Tovább olvasom