Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -1°C | 8°C Még több cikk.

Nyomozzák, ki lehet a Tiszában talált nő

Egy mindszenti horgász női holttestet talált vasárnap késő délután a Tiszán. Korom Mihály uszadékfáért indult, amikor felfedezte a vízben az asszonyt. Az 50 év körüli nő személyazonossága még ismeretlen. A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomot.
„Borzalmas látvány volt, még most is beleremegek" – mesélte a mindszenti Korom Mihály, aki vasárnap késő délután a nagyrévtől pár száz méterre egy női holttestet talált a Tiszában. Erről lapunk tegnapi számának első oldalán is beszámoltunk.

A mindszenti férfi gyakran horgászik a folyónak azon szakaszán. Uszadékfáért indult ladikján, amikor egy kis öbölben megpillantotta a holttestet, ami egy kidőlt fán akadt fenn. A ruhára és a hajra lett figyelmes Korom Mihály, aki, miután felfedezte a holttestet, azonnal a part felé vette az irányt, és értesítette a rendőrséget.

A mindszenti horgászt nagyon megviselte az eset. Holttestet most először látott a folyóban. Nem is akart még egyszer a közelébe menni, de a rendőröknek meg kellett mutatni, hogy hol bukkant rá.

A folyóban megtalált 50 év körüli nő személyazonossága még ismeretlen – tudtuk meg M. Toronykőy Mártától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. Az asszony 155 centiméter magas, 60 kilogramm, kerek arcú, őszes, középhosszú hajú. Fekete-fehér, ujjatlan felsőt viselt, alatta kék, virágmintás ruhával. Fekete, műbőrből készült, fűzős cipő volt a lábán. Fülében arany fülbevalót, ujján karikagyűrűt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki ráismert, jelentkezzen a 80/555-111-es telefonszámon, vagy a vásárhelyi rendőrkapitányságon. A nő pár napja kerülhetett a vízbe. A rendőrség bűncselekményre utaló jelet nem talált: feltehetően fulladás okozta a halálát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Betonutat bízták meg a városi útépítésekkel

A Betonút Rt. újítja fel a vásárhelyi belterületi utakat – döntöttek egyhangúlag pénteki zárt… Tovább olvasom