Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 18°C Még több cikk.

Nyomravezetői díj a benzinkút rablás ügyében

Százezer forint díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki olyan információt hoz a rendőrség tudomására, ami közvetlenül elősegíti a Mindszenten a közelmúltban történt benzinkút rablás elkövetőjének elfogását.
2009. november 9-én 20 óra 15 perckor eddig ismeretlen elkövető arcát eltakarva bement a mindszenti benzinkútra, ahol gázspray-vel lefújta az ott dolgozó alkalmazottat, majd a bevétellel együtt elmenekült.

A bűncselekményt a benzinkút biztonsági kamerája rögzítette. Ez alapján a gyanúsított egy 20 és 30 év közötti, körülbelül 180 centiméter magas, kissé görnyedt testtartású férfi, aki bézs színű nadrágot és sötét felsőt viselt, karján piros csíkkal.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág vezetője 100 ezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető közvetlenül azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A bűncselekményt a benzinkút biztonsági kamerája rögzítette.
A bűncselekményt a benzinkút biztonsági kamerája rögzítette.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívószámát, vagy a Telefontanút a 80/555-111-es telefonszámon - közölte a rendőrség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Részegen, kivilágítás nélkül

Mindszent - Hiába hal meg évről évre tucatnyi kerékpáros azért, mert ittasan, kivilágítás nélkül… Tovább olvasom