Délmagyar logó

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 23°C Még több cikk.

Ő lehet az egyedüli ellenfele Hegedűs Zoltánnak: Márki-Zay Péter függetlenként indul Vásárhelyen

Sajtótájékoztatón jelentette be Márki-Zay Péter közgazdász, hogy a hírekkel ellentétben nem közös MSZP-Jobbik jelöltként, hanem függetlenként indul a vásárhelyi időközi polgármesteri választáson. Elmondta azt is, mi volt indulásának egyetlen feltétele.
A Szent István téren tartott sajtótájékoztatót  Márki-Zay Péter közgazdász, akiről december végén felröppent a hír, hogy az MSZP és a Jobbik közös jelöltjeként indulhat Hegedűs Zoltán ellen a február 25-i vásárhelyi időközi polgármester választáson.

Pénteken bejelentette, függetlenként indul Hegedűs Zoltán ellen. Kiemelte, indulásának egy feltétele volt, hogy az MSZP és a Jobbik se indítson vele szemben ellenjelöltet, illetve a kampányban se vegyenek részt pártként. Mint mondta, ezt eddig teljesítették.

Hozzátette, egyik féltől se fogad el támogatást, viszont az emberek segítéségét elfogadja. Külön számlát is nyit majd. Reméli, gyorsan összejön az adományokból a kampányhoz szükséges összeg.

Lapunk megkeresésére az ellenzéki pártok egyelőre nem kommentálták a bejelentést, így nem tudni, hogy az MSZP és a Jobbik valóban nem indít-e önálló jelöltet a megyei jogú városban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szereti a hajmosást, és már egyedül fésülködik a 28 hónapos kislány: 42 centis hajával Panka az első a korosztályában

Szereti a hajmosást, és már egyedül fésülködik a 28 hónapos kislány: 42 centis hajával Panka az első a korosztályában
Németh Netta Panka még csak 28 hónapos, de máris rekorder Magyarországon. A korosztályában neki van a leghosszabb haja: 42 centiméter. Lehet, hogy a Guinness-rekordok könyvébe is bekerül. Tovább olvasom