Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Olcsóbb áram az intézményeknek

Egy sikeres szerződéskötésnek köszönhetően 2006 január elsejétől kevesebbet kell fizetnie a vásárhelyi önkormányzatnak a villamos energiáért, valamint hat külterületi településrészen koordinátorok segítik a képviselői munkát – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Lázár János polgármester.
A város kilépett az áramkereskedelem szabadpiacára: szerződést bontott a Démász Rt.-vel, s az E-ON-nal kötött egy egyéves megállapodást. Jövőre éves szinten 60 millió forinttal lesz kisebb a város áramszámlája.

A 40 ezer hektáros külterületen élők életszínvonalának növelése, ellátásuk javítása érdekében koordinátorok segítik majd a külterületi képviselő, Kis Irén munkáját. A helyi ombudsmanok állandó telefonos kapcsolatban lesznek a városházával, így minden felmerülő problémát azonnal jelezhetnek.

Szikáncson Benkő Zsolt, Batidán Oláh Zoltánné, Kútvölgyön Lázár Annamária, Erzsébeten Páncél Sándor, Öreg-Kishomokon Saja Mária és Barattyoson Török Pál látja el ezt a feladatot. Az új-kishomoki településrészre jelenleg is keresnek külterületi koordinátort.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hódfó: tíz új munkahely

Január első napjától 10 új munkahellyel bővülhet a vásárhelyi Hódfó Szociális Foglalkoztató, miután… Tovább olvasom