Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Olvasóink összefogtak Vári Olivér családjáért

Baks - Szombaton kísérik utolsó útjára Bakson Vári Olivért, a munkabalesetben elhunyt 31 éves férfit. Lapunk gyorssegéllyel támogatta az apa nélkül maradt családot, és gyűjtést is szerveztünk. Olvasóink csütörtökig 586 ezer forintot utaltak át a Lapcom Média Alapítvány számlájára, a családnak címezve.

Mint arról beszámoltunk, szeptember 23-án Mindszenten a szennyvízcsatorna-hálózat építése közben áramütés ért egy fiatalembert, aki a helyszínen életét vesztette. Az ügyben a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi Szakigazgatási Szerve a munkáltató felelősségét vizsgálja. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az elhunyt férfi három gyermeket nevelt. Élettársa előző kapcsolatából született fiát is sajátjaként szerette.

– Lassan telnek a napok. Nagyon hiányzik Olivér. A két kicsi még mindig nem érti, hogy apa soha többet nem jön haza. Az elsős nagyfiam tisztában van a történtekkel. Sajnos apa nélkül kell felnőniük, mint nekem. Én 3 éves voltam, amikor édesapám meghalt. Anyu egyedül nevelt fel minket a testvéremmel. Nagyon nehéz volt nekünk, gyerekeknek is, de azt is láttuk, hogy anyukánk mennyit küszködött. Soha nem gondoltam, hogy az élet nekem is hasonló sorsot szán – mondta Zsemberi Beáta, Vári Olivér özvegye. A fiatal férfit szombaton 11 órakor kísérik utolsó útjára Bakson.

A család az édesapa elvesztése miatt nehéz anyagi helyzetbe került. Lapunk kiadójának alapítványa, a Lapcom Média Alapítvány 100 ezer forint gyorssegéllyel segítette a családot és gyűjtést indítottunk. Olvasóink csütörtökig 586 ezer forintot utaltak át a család javára. A gyűjtést a jövő héten zárjuk. Aki segíteni szeretne, a 12096705–01312657–00200005-ös számlaszámra juttathatja el adományát. A közleményben, kérjük, tüntessék fel: „Vári Olivér családja javára".

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Havránek Ferenc: Munka és fedél mindenkinek jár

A hódmezővásárhelyi Munkáspárt 2006 Európai Baloldal jelöltjét kérdeztük terveiről. Tovább olvasom