Asztrológia

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Szombaton olyan érdekes információk érkezhetnek hozzád, melyek nem csak a jövőbeni terveidet, hanem talán még a gondolkodásodat is megváltoztathatják valamiben. Lehet ugyanis, hogy mostantól néhány dolog, melyet fontosnak tartottál, már kevésbé érdekel, míg más dolgok előtérbe kerülnek.

HALAK

HALAK

A bölcsességed remek intuícióval párosul - csak bíznod kellene magadban. Tedd, amit a megérzésed diktál és ne hallgass senkire. Aki pedig elfogadja a tanácsaidat, azt segítsd és profitáljatok együtt a tudásból. 

KOS

KOS

Szombaton a gondok tovatűnnek és vidám hangulat köszönthet rád, amit nemcsak egy jó hír, hanem egy szeretett ember közelsége is inspirál. Használd ki a kellemes perceket és igyekezz minél többet kihozni a szituációból, mely ma adódik számodra. Tervezz estére is, ki tudja, mit hoz a pillanat. 

BIKA

BIKA

A mai napod kulcsszava az érzelmek, a szeretet lehet. Jól indulhat a napod, persze csak akkor, ha van szemed arra, hogy meglásd a pozitívumokat is a hírek sokaságában, mely most beérkezik hozzád. Olvass a sorok között és észreveszed őket!

IKREK

IKREK

Az a munka és az az odaadás, melyet egy projektedbe fektettél, most végre termőre fordul. Ma igazán pozitív hangulatban lehetsz és megérdemelt a siker, melyet elértél. Talán nem is ártott már, hogy végre valamiben egy kis pozitív elmozdulás legyen körülötted.

RÁK

RÁK

A szombati napon három bolygó is víz-elemű jegyben jár: a Hold, a Szaturnusz és a Neptunusz. Emiatt biztos, hogy könnyen elérzékenyül. Ez ha meghatódás, akkor jó. Ha sértődés, akkor már kevésbé. Valószínűleg a környezete is érzi, hogy ma nem árt óvatosan bánni önnel.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

Ma valamiben célhoz érsz és megérdemelten örülhetsz a sikernek. Most méltán lehetsz optimista, hiszen hamarosan pozitív változások indulhatnak meg körülötted, így nem volt hiába a sok erőfeszítésed. 

SZŰZ

SZŰZ

Ma a cselekedeteidet az érzelmeid nagyban befolyásolják, talán sokkal nagyobb mértékben, mint azt máskor tapasztalod. Éppen ezért szükséges most nagyobb kontroll és önuralom részedről, különösen akkor, ha egy idegesítő egyén lehetetlenül viselkedik a közeledben.

MÉRLEG

MÉRLEG

Az uralkodó bolygód, a Vénusz most nagyon erős helyzetben, a Bikában van. Tapasztalhatod, hogy a személyes tered igen erős kisugárzással bír, és érzékelheted, hogy a környezeted talán sokkal vonzóbbnak tal