Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

Őszi lomtalanítás Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - A városi önkormányzat és az A.S.A. Köztisztasági Kft. az idén is megszervezi az őszi lomtalanítást Vásárhelyen, amelyet a november 5-ével kezdődő héten tartanak.
A felhalmozott hulladékokat a szerződéssel rendelkező ingatlan elől, a hulladékgyűjtő mellől szállítják el. A szállítás ütemezése: magas házas övezetben a hét első ürítési napján, családi házas részen, valamint Kútvölgyön, Erzsébeten, Szikáncson, Barattyoson és Batidán a hét ürítési napján, Öreg- és Újkishomokon is a hét lakosok számára jól ismert ürítési napján. Az akció során nem helyezhető el trágya, föld, építési törmelék, építési anyag, széna, szalma, gumiabroncs, akkumulátor, mérgező, tűz- és robbanásveszélyes anyagok, a szelektíven gyűjthető hulladék, továbbá állati tetem és minden olyan szemét, amely a begyűjtést végzők testi épségét veszélyeztetheti.

Olvasóink írták

 • 2. pixelplus 2012. november 06. 20:46
  „1. nalátod. ha időben lehozzák a cikket akkor csak felhívják a dologra a kukások figyelmét. így meg most áll a bál az észak utcán, hogy elment 2 nap mert lassú a sajtó. holnap berajzanak a <moderálva> előfizetők és lemondják a lapot.”
 • 1. xenopus 2012. november 06. 16:51
  „Hatodikán megjelenik hogy ötödikén lomtalanítás kezdődik!
  Jó hogy nem tizenkettedikén írták meg múltidőben a cikket!
  Ennyit a naprakész sajtóról! RÖHEJ!
  Igen, tegnap elvitték a kukások a lomot és meglepően kevés kukázó bolyongott a környékünkön!
  Arról nem is beszélve, hogy nem szórták szét az út közepén a cuccost. Ilyen sem volt még, tisztaság maradt utánuk!
  Köszönjük!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhelyi sikerek a vívók vidékbajnokságán

Két arany- egy ezüst- és két bronzérem a vásárhelyi Csomorkány SE vívóinak hétvégi mérlege, az Országos Felnőtt Vidékbajnokságon.
Tovább olvasom