Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Őszi lomtalanítás Vásárhelyen

Idén is megrendezik az őszi lomtalanítási akciót Vásárhelyen. Kőrösi Zoltán, a közterület-felügyeleti csoport vezetője elmondta: több városrészben gyűjtőpontokat jelölnek ki.
Idén is megrendezik az őszi lomtalanítási akciót Vásárhelyen. Kőrösi Zoltán, a közterület-felügyeleti csoport vezetője elmondta: több városrészben gyűjtőpontokat jelölnek ki. Így október 7-én reggel 8 és délután 6 óra között, valamint 8-án reggel 8 és délután 4 óra között az alábbi helyekre vihetik a hulladékot a vásárhelyiek: a Nap utca elején a szelektív gyűjtő mellé, a Takács Ferenc utcai ABC-hez, a Somogyi Béla utca 24. előtti parkolóba, a Nádor és a Visszhang utca sarkára, a Makai utca 99. elé, a Bakay és Nyizsnyai utca sarkára, a Lehel utcára, a sportcsarnok parkolójába, illetve az Egressy és a Királyszék utca sarkára.
Október 15-én és 16-án pedig a következő pontokon helyezhető el a hulladék: a Szent László és a Kocka utca, a Mester és a Szent László utca, a Pásztor és Rárósi utca, a Károlyi és Vöröskereszt utca sarka, Szabadság tér 88., a Klauzál és Körte utca sarka, a Kistópart és a Tavasz utca kereszteződése, a Szerencse és a Damjanich utca kereszteződése, valamint a Lévai és a Szék utca sarka.

Olvasóink írták

  • 1. kovács istván 2008. április 13. 09:45
    „Elnézést de tápén nem tudják mikor lesz lomtalanítás?
    előre is köszönöm”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hajléktalan volt, míg doktorált

Évek hosszú sora telt el, mire Kardos Józsefnek teljesült a vágya: megszerezte doktori címét. A most… Tovább olvasom