Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Oszter Alexandra nem vetkőzik többet

Hódmezővásárhely - Tartja magát a fogadalmához Oszter Alexandra: nem vetkőzik többet. Emlékezetes, a Playboyban megjelent aktfotóival a bulvárlapok címoldalára került.
Édesapja, Oszter Sándor akkor nagyon megharagudott rá, de azóta már szent a béke, együtt játszanak például Kecskeméten a Hello, Dolly! című musicalben. A 28 éves színésznő a napokban Vásárhelyen lépett fel az Egy csók és más semmi című zenés játékban.

Hatalmas sikert aratott a budapesti Fogi Színház a napokban az Egy csók és más semmi című zenés játékkal Vásárhelyen. A darabban főszerepet játszott a 28 éves Oszter Alexandra, aki tavalyelőtt a Playboyban megjelent fotósorozatával került a bulvárlapok címoldalára. Főként azért, mert édesapja, Oszter Sándor nagyon felhúzta magát ezen. – Az ilyen magazinokban a női test csak egérfogó, ami elkapja a férfit, és ezáltal elviszi, eladja a portékát. A lányomat tehetséges művésznek gondolom, nem méltó hozzá ez a szerep – nyilatkozta akkor egy bulvárlapnak Oszter Sándor. Alexandrával a vásárhelyi bemutató előtt beszélgettünk.

– Már régen elpárolgott a papa dühe – mondta Alexandra. – Azt meg kell érteni, hogy ő konzervatívabb értékrendet képvisel, és nem mondta, nem mondhatta azt: bátran vetkőzz, édes lányom! De ez már a múlt, most például együtt játszunk Kecskeméten a Hello Dolly! című musicalben.
A Playboyban megjelent képekről elmondta: egyszeri alkalom volt, tartja magát fogadalmához, nem vetkőzik többet. Akkor megvolt a varázsa, de azt nem tartja jó ötletnek, ha valaki gyakran ledobálja magáról a ruháit, mert szerinte attól silánnyá, olcsóvá válik a dolog.

Nem eszem bogarat a szent hírnévért. Fotó: Tésik Attila
Nem eszem bogarat a szent hírnévért.
Fotó: Tésik Attila

– Nem tudom, segítette vagy hátráltatta-e a színészi karrieremet a vetkőzésem. Egy biztos: szerepet nem kaptam emiatt. Sajnálom, hogy most is erről beszélgetünk, de tisztában vagyok azzal, hogy az ilyennek manapság nagyobb a hírértéke, mint a művészetnek. Állandóan szembesülök ezzel. Ne felejtsük el, már a múlt század közepén is megmutatták bájaikat a színésznők, elég, ha csak Marilyn Monroe-t említem. Egyébként a lelki meztelenség – ezt műveljük a színpadon – sokkal intimebb a ruhátlan fotóknál. Jobban kiadjuk magunkat az embereknek.

Egyiptomi kaland

Alexandra a közelmúltban édesanyjával Egyiptomban nyaralt. Amikor a helyi idegenvezető megtudta, hogy magyarok, felcsillant a szeme, és elkezdte őket faggatni: „Ismerik-e Fekete Pákót?". A celebgyár jól működik: őt tartják számon hazánk sztárjaként a fáraók földjén.

Alexandrát az olvasás és a lovaglás kapcsolja ki. Elmondta, hogy már nagyon készül a Nemzeti Vágtára, melyen az idén versenyzőként vesz részt. Szerepálma a Makrancos hölgy, és szívesen filmezne, a szappanopera – korábban feltűnt a Barátok köztben – nem hiányzik neki. A vácrátóti tanyán sérült, beteg, mozgáskorlátozott, paralízises gyerekek lovagoltatásával is foglalkozik. Elmondta, csodálatos pillanatokat él át. Valódibb világban él, mint amit általában a sztárvilágról olvasunk.

– A celebség nevetséges! Számomra az a sztár, aki olyasmit tud, olyat alakít, hogy libabőrös leszek tőle. Rólam elterjedt, hogy nem akarok valóságshow-ban szerepelni. Való igaz, a „szent" hírnévért nem eszem bogarat, nem kényszerítem magam vállalhatatlan helyzetekbe. A magánéletem? Arról sohasem mesélek, most sem. Az csakis az enyém.

Olvasóink írták

  • 1. Írástudatlan-Tdi. 2009. március 07. 17:20
    „Felőllem aludhat nagykabátban is!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhelyi találmányt teszteltek

Hódmezővásárhely - A mára elavult rollert fejlesztette tovább egy hódmezővásárhelyi férfi, akinek… Tovább olvasom