Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Parkolókról döntöttek Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Alig negyedórás rendkívüli közgyűlést tartottak tegnap Vásárhelyen, amelynek keretében módosították a Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központ Szakiskola és Szakközépiskola alapító okiratát. Elhangzott az is: a városban folyó beruházásokkal párhuzamosan új parkolóhelyeket is kialakítanak a vállalkozók.
Erre sor kerül a Fekete Sas mellett, valamint szeptember 1-jétől fogadja az autókat a PPP-konstrukcióban épülő új Eötvös-csarnok alatti mélygarázs, amelyben közel száz gépkocsi állhat egyszerre. Utóbbit a városellátó kht. üzemelteti majd. Módosították a parkolóhely létesítését szabályozó helyi rendeletet is. Eddig az építtetőnek száz százalékban biztosítania kellett az ingatlan használatához szükséges parkolóhelyet; a jövőben viszont, ha legalább ötven személygépkocsi elhelyezését megoldja, és a kialakítottak száma eléri a korábban előírtak felét, a fennmaradókat nem kell megépítenie.

Olvasóink írták

 • 8. Írástudatlan. 2008. augusztus 01. 17:29
  „Hát én már aggódom is! vajon jut e majd a pénzből múzeura és a galériára? Remélem ORBIT hogy igazad van és nem saját érdekében építi L.J. a Fekete sast és a parkolót? Ha telik 4.csillagos szállodára amire úgy lehet hogy semmi szükség akkor remélem hogy egy szép hatalmas múzeumnk és egy szuperul felújított galériánk is lessz! Legalább ezt a két ígéretét teljesíthetné L.J.!”
 • 7. Csavok 2008. július 31. 14:33
  „Nagyon fontos, amit "skorpio21" említ.
  Mit is tartalmaz ez kedves képviselő uraim ??? Csak így csupa kisbetűvel, mivel nagyot egyikük sem érdemel !!
  Itt valószínűleg megint valami sumák disznóság bújik meg ??!!”
 • 6. skorpio21 2008. július 31. 05:59
  „"amelynek keretében módosították a Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központ Szakiskola és Szakközépiskola alapító okiratát."

  Azért ez a téma ennél egy kicsivel többet érdemelt volna! Már csak a félreértések elkerülése érdekében,a korrekt és pontos tájékoztatásért,mint eddig is...

  http://akjap.freeweb.hu/”
 • 5. orbit 2008. július 30. 14:28
  „vus!
  A parkolóhely létesítését szabályozó helyi rendeletet a Fekete Sas mellett építendő 4 csillagos szálloda miatt módosították. Figyelmedbe ajánlom a befektetők névsorát, a tervezett mintegy 7,5 miliárdos belvárosi rehabilitációs programot...”
 • 4. rew 2008. július 29. 22:42
  „Talán tehetünk vmit.

  http://akjap.freeweb.hu/”
 • 3. uzsolt 2008. július 29. 09:37
  „"Alig negyedórás rendkívüli közgyűlést tartottak"
  Ez a jó munkahely. Bemégy fél nyolcra, aztán nyolckor már otthon is vagy :)
  De nagyon jó a teljesítmény, ilyen rövid idő alatt ilyen sok kérdésben határozatot hozni... Nem tudja, hogy van-e ilyen rekord nyilvántartva?”
 • 2. vus 2008. július 29. 08:49
  „Elírás:
  Azaz éppen, hogy nagyon is önös érdek!”
 • 1. vus 2008. július 29. 08:47
  „"Módosították a parkolóhely létesítését szabályozó helyi rendeletet is."
  Hogy ez nem öncélú, az tuti!
  Valamelyik egy Lázár-közeli figura ingatlan-beruházásba kezdett, olyanba, ahol nem lehet megoldani az ingatlan használatához eddig előírt parkolóhelyet.

  Mint a parlamentben: nehogy már rájuk is vonatkozzon a rendelet! Azonnal módosítják a dohányzási rendelkezést, rendeletet hoznak számla nélküli költségelszámolásról,...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakálasék felújították és árulják lakásukat

Hódmezővásárhely, Szeged - Bár felújították lakásukat, nem akarnak visszaköltözni Vásárhelyre Szakálasék, akiknek az otthona tavaly teljesen kiégett. Tovább olvasom