Délmagyar logó

2017. 01. 19. csütörtök - Sára, Márió -7°C | 0°C

Pénzt követelt áldozatától

Mikor az idős férfi be akart menni a házába, a gyanúsított megragadta, majd többször megütötte, miközben azt kiabálta, hogy "adjál pénzt".
A megalapozott gyanú szerint D. Bálint Tibor október 6-án az esti órákban Hódmezővásárhelyen egy telephelyről követte a sértettet Lévai utcai otthonáig. Mikor az idős férfi be akart menni a házába, a gyanúsított megragadta, majd többször megütötte, miközben azt kiabálta, hogy "adjál pénzt".

A sértett további bántalmazását egy arra járó férfi akadályozta meg, aki felszólította a gyanúsítottat, hogy engedje el áldozatát és értesítette a rendőrséget. A terhelt erre üres kézzel elmenekült a helyszínről.

A hódmezővásárhelyi nyomozók széles körű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát.

Az egyenruhások a 47 éves férfit másnap a reggeli órákban elfogták és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya D. Bálint Tibort őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korszerűbb hivatalok Vásárhelyen

Öt épület energetikai korszerűsítésére közel 2 milliárd forintot nyert a Csongrád Megyei Kormányhivatal. Tovább olvasom