Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Perlik Zsótért

Bírósági úton próbálja visszaperelni a mindszenti képviselő-testület Zsótér István polgármestertől azt a 238 ezer 833 forintot, melyet a város első embere még betegállománya idején vett fel, költségtérítésként.
Bírósági úton próbálja visszaperelni a mindszenti képviselő-testület Zsótér István polgármestertől azt a 238 ezer 833 forintot, melyet a város első embere még betegállománya idején vett fel, költségtérítésként. Mint arról már beszámoltunk, a városatyák a legutóbbi nyílt ülésen már határozatot fogadtak el arról, hogy 15 napon belül mindenképpen visszakérik ezt az összeget.

A testület zárt ülésén a képviselők ahhoz is ragaszkodtak, hogy a polgármester irodája továbbra is maradjon a földszinten. Álláspontjuk szerint Zsótér István nem határozhatja meg irodája helyét, és nem is bírálhatja felül a testület döntését. Mint ismert, a képviselők határozták el azt, hogy a földszintre költöztetik Zsótér irodáját. A testület leszavazta a polgármesternek azt a javaslatát, hogy indítsanak fegyelmi eljárást Hevesi Tamás jegyző ellen azért, mert nem teljesítette az iroda visszaköltöztetésével kapcsolatos utasítást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mezőgazdaság elitje Vásárhelyen

Hét ország kétszázötvenkét kiállítója várja tegnap reggel óta a vásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt.… Tovább olvasom