Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Rádi Norbert a vásárhelyi kapitányság vezetője

Hódmezővásárhely - Állománygyűlést tartott hétfőn délelőtt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság.
Ennek keretében ismertették a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének parancsát, melyben megbízta Rádi Norbert őrnagyot - eredeti beosztásának megtartása mellett - a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vezetői teendőinek ellátásával.

Az állománygyűlésen Lukács János dandártábornok elmondta, elvárása az, hogy a kapitányság munkatársai a szakmai szempontok szerint, a legjobb vásárhelyi hagyományok figyelembe vételével végezzék munkájukat Hódmezővásárhely és a környező települések közrendjének és közbiztonságának érdekében. A megyei főkapitány bejelentette, hogy a november 19-i közgyűlés elé terjeszti Rádi Norbert őrnagy kinevezési javaslatát.

A megbízott kapitányságvezető röviden ismertette elvárásait, terveit, és az állomány segítő közreműködését kérte azok megvalósításához - tájékoztatott a rendőrség.

Olvasóink írták

  • 1. janekjanek 2009. november 05. 09:36
    „Kérem hogy a kinevezett új rendőrkapitány munkáját segítsék,hogy minél előbb belejöjjön a városuk életében előforduló problémák kiküszöbölésében.Az új kapitány nagyon rátermett.Tőrvény tisztelő és emberséges,de viszont keményen megköveteli a rendet és a fegyelmet ,ami igen fontos.Tiszteljék meg azzal hogy az önök városában szolgáló rendőrkapitány munkályát a lakósság összefogásával könnyitsék meg,hogy biztonságban élhessenek a bűnözők nélkül.Tehát mit kell tenni nyitott szemmel járni,ez mindenki érdeke,mert így lehet csak tenni a bűnözők ellen valamit.Az új kapitánynak sok sikert kitartást erőt egészséget.Vigyázzanak magukra,isten áldja önöket.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újvárosi lázálom az elkerülő?

Tizenöt év alatt sem készült olyan terv a vásárhelyi elkerülő útra, amely minden engedély birtokában lenne. A legrosszabb elképzelés a jelenlegi, Fáncsy utcát érintő. Tovább olvasom