Délmagyar logó

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos -2°C | 8°C Még több cikk.

Randevú partnereinkkel

Több mint száz üzleti partnerét látta tegnap vendégül a Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadó Vásárhelyen és Makón. A hirdetői szemináriummal egybekötött találkozón elhangzott: a Délmagyarország és a Délvilág már mintegy 190 ezer olvasóhoz jut el naponta.
A vásárhelyi partnertalálkozó tombolasorsolásán negyedoldalas hirdetést nyert Soós László hűtőgépszerelő, akinek Börcsök Pál hirdetési tanácsadónk gratulált. Fotó: Tésik Attila
Megtelt tegnap délelőtt a vásárhelyi Fekete Sas Szálló étterme, ahol a Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadó látta vendégül több mint ötven üzleti partnerét. A hirdetői szemináriummal egybekötött találkozón Pap Klára kiadóigazgató köszöntötte a megjelenteket, majd Konkoly Béla kereskedelmi igazgató vette át a szót, s tájékoztatta a vendégeket az elmúlt egy év eredményeiről. A Délmagyarország és a Délvilág most már 189 ezer olvasóhoz jut el naponta.

Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke tartalmas és humoros előadást tartott arról, hogy miért is fontos az üzleti kommuniká-
cióban a reklám. Majd a tombolasorsolás következett, amelyen hirdetési felületet nyert Molnár Attila, a Hód-Strand Kft. ügyvezető igazgatója, Knyur Géza, a Delfin Computer Informatikai Rt. igazgatója, valamint Soós László hűtőgépszerelő.

A makói Korona étteremben rendezett találkozóra is körülbelül félszáz üzleti partnerünk jött el. Ők is meghallgathatták Tonk Emil előadását, s tombolasorsoláson is részt vettek. A Maros partján Farkas Attila fényképésznek, Tamás Zoltánnak, a Calipso-Morál Kft. vezetőjének, valamint Kristonné Kis Erzsébetnek, a Hunor Coop Kft. bolthálózat-vezetőjének kedvezett a szerencse – ők hárman nyertek hirdetési felületet kiadványainkban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A macska és a kutya miatt vesztek össze Vásárhelyen

Kerítésen átdobott macska, éjfélkor fölizgatott, ugattatott kutya, vasrúd, illetve balta: ezek a… Tovább olvasom