Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 8°C

Rendőrkézen az egyik mindszenti rabló

Forró nyomon, négy órán belül elfogta a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a csütörtökön Mindszenten történt rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybeli férfit, társát még keresik.
A rendőrség adatai szerint november 9-én az esti órákban két férfi behatolt egy - a település belterületén lévő - családi házba. Megtámadták és bántalmazták az ott egyedül élő férfit, rugdosták, ököllel ütlegelték, majd az udvarra kivonszolva magára hagyták. Miután a férfi magához tért, észlelte, hogy szobája asztaláról hiányzik 20.000 forint. A szomszédjától segítséget kért, aki értesítette a rendőrséget.

A forró nyomon megindított nyomozás a rablást követően rövid időn belül eredményre vezetett. A szemle alakalmával rögzített nyomok, a tanúk elmondása, valamint az adatgyűjtés alapján négy órán belül a hatóság látókörébe került egy helybeli személy. A 39 esztendős férfit a rendőrség őrizetbe vette, ellene az eljárást megindította rablás bűn- cselekmény elkövetése megalapozott gyanúja miatt, és kezdeményezte előzetes letartóztatásba vételét, amelyet a Szegedi Városi Bíróság másnap el is rendelt.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ugyanakkor keresi a tettes társát, egy szintén középkorú mintegy 170-175 cm magas, átlagos testalkatú, gondozatlan külsejű férfit, akinek haja középhosszú, őszes-barna. Az elkövetéskor viselt ruházata valószínűsíthetően farmer nadrág és farmer jellegű kockás kabát volt.

A rendőrség kéri a lakosság segítségét, hogy aki a fenti személyleírás alapján ráismer a rablás elkövetésével gyanúsítható másik személyre, jelentkezzen telefonon a 112-es, 107-es segélyhívókon, vagy személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogyókúrába kezd a hivatal

A rendszerváltás óta nem volt akkora átszervezés a vásárhelyi polgármesteri hivatalban, mint ami… Tovább olvasom