Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

Risztov Évát eljegyezték?

Az egyik országos bulvárlap a minap azt a hírt röpítette világgá, hogy az egykori úszócsillag Risztov Évát eljegyezte a Kevin becenévű vásárhelyi kosárlabdás. Utána jártunk a hírnek.
Fotó: Schmidt Andrea
A bulvárlapban, a cikk szerint a vásárhelyi Risztov Éva nyilatkozott az örömteli eseményről – mely egy közös vacsorán történt –, a következőképpen: „Itt ez az édes kis gyűrű, ez legyen a desszert. De le ne nyeld! Így, ezekkel a szavakkal jegyzett el Kevin. Lehet egy ilyen pasit nem szeretni?"

Igyekeztünk utána járni a hírnek, megkeresve az érintettek közül azokat, akiket utolérhetünk telefonon. Éva édesanyjától kértünk segítséget, aki a hét végén beszélt a lányával, aki azt mondta: erről többet nem akar beszélni. Tiszteletben tartva elhatározását, kérését, azért tovább nyomoztunk. Arra gondolva, hátha a másik érintett fél, a Kevin becenévre hallgató kosárlabdás (a Vásárhelyi Kosársuli junior korú játékosának a nevét kérésére nem közöljük) elárul valamit. Nem jártunk sokkal több szerencsével. A telefont ugyan felvette az éppen mérkőzésre készülő sportoló, de nem volt közlékenyebb: – Az igaz, hogy kapott tőlem egy gyűrűt, de erről többet nem kívánok mondani. Azt beszéltük meg, hogy ezzel kapcsolatban csakis Éva nyilatkozik.

De mint már tudjuk, ő sem. Pedig nem a rosszindulat, a magánéletben vájkálás motivált minket, csupán egy megjelent, már napvilágot látott információnak eredtünk a nyomába. Az említett gyűrűről még annyit: a csinos kis fehérarany ékszerről, Éva kezén, fotót is közölt a lap. Viszont lehet találgatni, hogy ez eljegyzési „célokat szolgált", vagy csupán egyéves jubileumuk alkalmából ajándékozta meg kedvesét Kevin?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bizonytalan az Aranyági szövetkezet közös tulajdonának sorsa

Bizonytalan a sorsa az egykori vásárhelyi Aranyági Gazdaszövetkezet tagi részarányföldjeinek. A… Tovább olvasom