Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Savval öntötte le haragosa autóját a betörő

Elfogták a hódmezővásárhelyi nyomozók azt a 34 éves férfit, aki 2015 márciusában összesen hét hódmezővásárhelyi és mártélyi ingatlanba tört be. Két helyről nem vitt el semmit.
A megalapozott gyanú szerint Sz. Ernő 2015. március 3-án és 18-án egy-egy hódmezővásárhelyi házba ment be, ahol kipakolta a fagyasztóládát. Vallomása szerint a fagyasztott húsokat azóta már elkészítette és elfogyasztotta. Az egyik ingatlanból egy gázpalackot is elvitt. A 34 éves férfi beismerte azt is, hogy négy mártélyi üdülőt feltört. Ezekből főként használati tárgyakat vitt el. Egy mártélyi házban is járt, de onnan nem vitt el semmit.

Fotók: Police.hu
Fotók: Police.hu

A nyomozók azzal is meggyanúsították, hogy 2015 januárjában kétszer savas anyaggal öntötte le egy hódmezővásárhelyi haragosa autóját a Kaszap utcában.

Sz. Ernő ellen lopás bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A 34 éves férfit várhatóan gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikola-díjat kapott a vásárhelyi Nagy Tibor

Nagy Tibor kapta idén az 1961-ben alapított Mikola Sándor-díjat – édesapja nyomdokaiba lépve lett pedagógus. Tovább olvasom