Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Sorban kerültek rács mögé Vásárhelyen

Nagyüzem volt az elmúlt napokban a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon, vagyon elleni bűncselekmények miatt három többszörösen bűntetett előéletű bűnözőt vettek ismét őrizetbe a nyomozók.
Vasárnap délután az egyik hódmezővásárhelyi hipermarketben értek tetten a biztonsági szolgálat munkatársai egy 19 éves fiatalembert, aki 15 éves társával különféle kozmetikai cikkeket tulajdonított el több mint 30 ezer forint értékben. A nyomozás kiderítette, hogy a 19 éves fiatalember vette rá a fiút arra, hogy vele közösen lopjon, ezért a rendőrök lopás mellett kiskorú veszélyeztetése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit a vásárhelyi nyomozók őrizetbe vették, a bíróság pedig el is rendelte előzetes letartóztatását.

Egy 21 éves fiatalember is rács mögé került a hét elején. Őt azzal gyanúsítják a vásárhelyi nyomozók, hogy január végén ablakbetörés módszerével behatolt egy helyi ingatlanba, ahonnan készpénzt, élelmiszert, horgász eszközöket, ruhaneműt és okiratokat tulajdonított el mintegy 350 ezer forint értékben. A rendőrök gyanúja szerint ugyancsak ő volt az, aki március első napján egy másik vásárhelyi házba is be akart törni, de ott végül nem járt sikerrel. A fiatal gyanúsított már több alkalommal volt büntetve, ezért kihallgatását követően a rendőrség őt is őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amiről a Szegedi Városi Bíróság holnap reggel dönt.

Egy másfél éve történt betörési ügyet is sikerült megoldania a vásárhelyi nyomozóknak. 2010. szeptember 30-ára virradó éjszaka ugyanis betörtek az egyik szövetkezet irodájába, ahonnan készpénzt és műszaki cikkeket vittek el közel félmillió forint kárt okozva. Akkor nem sikerült megállapítani az elkövető személyazonosságát, de most új információ merült fel, ezért a nyomozók ismét elővették az ügyet. Ennek eredményeként tegnap előállítottak egy 46 éves férfit, akit meg is gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetésével, majd őrizetbe vették. Őt is jól ismerik már a vásárhelyi rendőrök, ugyanis a férfi vagyon elleni bűncselekmények miatt már hosszú éveket töltött büntetés-végrehajtási intézetben. Hogy újra rácsok mögé kerül-e, arról a bíróság a napokban dönt.

Olvasóink írták

 • 4. Együgyű 2012. március 08. 09:02
  „,,Sorban kerültek rács mögé Vásárhelyen"
  Ez egy örvendetes hír!
  De mikor jelenik meg, hogy ennél is több kárt okozott és most is okoz Laza Jani és a csapata?
  Vélelmezem soha. Sőt ki is tüntetik vagy magasabb székbe ültetik a szakmaiatlansága és a süketelése miatt?
  A vastag bőr is a szívósságot ad?
  OFF.”
 • 3. qrumpli 2012. március 08. 05:14
  „Kiskorú veszélyeztetése?
  A csibész kölkök arról híresek ,hogy mikor összehaverkodnak elkérik egymástól a személyi igazolványát.
  A cikkíró bizonyára selyem papírba csomagolva töltötte a fiatalságát.
  A rézbőrűeknél ez mindig így alakul.
  Pl ennek a folyamatnak kellene egyszer véget vetni
  Ha híre menne közötük ,hogy a jardon jól elverték talán visszafogottabban lopnának.”
 • 2. MPe 2012. március 07. 18:34
  „Gyerekcsíny...”
 • 1. Qllancs 2012. március 07. 17:10
  „Érvényesítik a három csapás törvényét ??? Vajon fahéjszínűek voltak ???Csökkentették a segélyt, valamivel ki kell pótolni . Közmunka az nem kell nekik, csak a könnyen megszerzett ,lopott holmi.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sportolnak, mozognak politikusaink

Megkérdezett megyei politikusaink igyekeznek mozgással, sporttal megőrizni kondíciójukat és arra is odafigyelnek, egészségesen étkezzenek. Tovább olvasom