Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Szándékosan okozott balesetet a 47-esen az ittas ámokfutó

Emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt javasol vádemelést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság egy 44 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen.
A nyomozás adatai szerint a 44 éves hódmezővásárhelyi B. Balázs 2015. március 3-án 15 óra 30 perc körüli időben a 47-es számú főúton Hódmezővásárhely felől Székkutas felé haladt lízingelt személygépkocsijával. Egy egyenes útszakaszon öngyilkossági szándékkal átrántotta a kormányt a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő járművel. Az autó sofőrje elrántotta a kormányt, de nem tudta elkerülni a balesetet, könnyebben sérült meg.

Az igazságügyi szakvélemények szerint B. Balázs ittasan vezette járművét, a vele szemben közlekedő autósnak esélye sem volt az ütközés elkerülésére.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntettének kísérlete, járművezetés ittas állapotban vétsége és rongálás bűntette miatt indított büntetőeljárást a 44 éves férfi ellen. A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száz nap után sem kapták meg a CSOK-ot

Száz nap után sem kapták meg a CSOK-ot
Minden feltételnek megfelelnek, mégsem kapták meg eddig a két gyerekük után járó otthonteremtési kedvezményt a vásárhelyi Pappné Dégi Renátáék. Tovább olvasom