Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Két ügyben kéri a lakosság segítségét a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 25-én 11 óra 15 perckor Hódmezővásárhelyen a Szőnyi utcai taxiállomásról fordult meg egy taxit. Ennek során a jármű elejével egy gyalogos lábához ért. A gyalogos nem sérült meg. A taxiban az esetkor két női utas tartózkodott. A körülmények tisztázása érdekében az ő jelentkezésüket kéri a rendőrség.

A másik ügyben közúti baleset okozása vétsége miatt nyomoz a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. 2014. október 8-án 5 óra 45 perc körüli időben Hódmezővásárhelyen, a Jókai utca 85. szám előtt két kerékpáros ütközött. Akkor mentőt nem hívtak, de a sértett nő később kórházi ellátásra szorult. A rendőrség várja annak a kerékpáros férfinak a jelentkezését, aki azt állította, hogy a baleset azért következett be, mert a szeme be volt gyulladva. A rendőrség kéri, hogy azok is jelentkezzenek, akik a balesetnek szemtanúi voltak.

Jelentkezni személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság
Közlekedésrendészeti Osztályán (Hódmezővásárhely, Lázár utca 6-8.)
lehet, vagy telefonon a 62/535-960-as számon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

90 éves Székkutas utolsó kovácsmestere

Kisujjában van a szakma, ma is képes lenne bármit elkészíteni Maczelka György, Székkutas 90 éves kovácsmestere. Tovább olvasom