Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Szolgálaton kívüli rendőr ért tetten egy kerékpártolvajt

Hódmezővásárhely - Nagyot nézett a kerékpártolvaj, amikor a bűncselekmény elkövetését követő egy percen belül már egy rendőr igazoltatta Hódmezővásárhelyen.
Történt ugyanis, hogy a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli körzeti megbízottja a Lévai utcán sétált, amikor arra lett figyelmes, hogy egy férfi kezében cipel egy kerékpárt, aminek a hátsó kereke le van zárva.

Odament hozzá, közölte, hogy rendőr, majd felszólította, hogy igazolja magát. Az elkövető annyira meglepődött ezen, hogy nyomban mindent bevallott. Elmondta, hogy a kerékpárt egy perce lopta el a közeli orvosi rendelő tárolójából.

Miközben a körzetti megbízott telefonon segítséget kért, visszasétáltak a biciklitárolóhoz, ahol sikerült is megtalálni azt a férfit, akinek a kerékpárját eltulajdonította a 20 éves lakcím nélküli. A sértett még észre sem vette, hogy bűncselekmény áldozatává vált, mire a kerékpárt visszakapta.

A gyanúsított előállítása során kiderült, hogy vele szemben több büntetőeljárás is folyamatban van, ezért a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására - tudta meg a delmagyar.hu Szenti Szabolcs hadnagytól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Olvasóink írták

 • 6. Norman_Bates 2009. szeptember 25. 07:00
  „"Miközben a körzetti megbízott telefonon segítséget kért, visszasétáltak a biciklitárolóhoz, ahol sikerült is megtalálni azt a férfit, akinek a kerékpárját eltulajdonította a 20 éves lakcím nélküli."
  És nem verte agyon a tolvajt?... ezt nem értem, a rendőr pedig biztos szívesen falazott volna neki, hogy önvédelemből verte szarrá!

  2. hozzászólás fip 2009.09.24. 10:03 ez elég Loool, én azt a videót ismerem amikor a tolvajnak már a másik kezét nyisszantyák, ha ráérek megkeresem.”
 • 5. KolompárRómeó 2009. szeptember 24. 21:31
  „Amúgy meg én is sz@rban lettem volna, ha elkap egy rendőr, amikor a saját biciklim zárját reszeltem, mert beletört a kulcs. 50 éves rozsdás tanyabicikli, de attól lophattam is volna. Bár a sok arra járó ember magasról tett rám.”
 • 4. KolompárRómeó 2009. szeptember 24. 21:28
  „Örülök, hogy a körzeti meghízott "ösmeri" ránézésre a bűnözést. Bár minden eset így végződne. Hogy 20 éves és lakcím nélküli? Nem jut eszembe semmi. Ja! Dehogynem! Kolompár-e volt?”
 • 3. dodó 2009. szeptember 24. 11:23
  „Nem nagy ügy! Mivel nappal történt, a világos háttértől nagyon elütött a csínytevő sötét bőre.”
 • 2. fip 2009. szeptember 24. 10:03
  „ez kéne a biciklitolvajoknak itt is...

  http://nothingtoxic.com/media/1252557301/Caught_Red_Handed_Bike_Thief_Gets_His_Ass_Kicked”
 • 1. Horton 2009. szeptember 24. 09:58
  „Gázsi, Gázsi, hát nem bírsz a véreddel......hát, muszály vót csórélni, hogy a rosseb vinne el....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

1226 vásárhelyi lakásban marad minden a régiben

Hódmezővásárhely - Ebben az évben sem pályázik a panelprogramra az 1226 lakást kezelő Centrum… Tovább olvasom