Délmagyar logó

2017. 03. 22. szerda - Beáta, Izolda 9°C | 21°C Még több cikk.

Szórakozóhelyre, gyógyszertárba és élelmiszerboltba is betört

Szórakozóhelyre, gyógyszertárba és élelmiszerboltba is betört
G. Rafaelt őrizetbe vették a hódmezővásárhelyi rendőrök: több betöréses lopással és más bűncselekményekkel gyanúsítják.
Őrizetbe vették a hódmezővásárhelyi rendőrök azt a helybeli férfit, akit több betöréses lopással és más bűncselekményekkel gyanúsítanak. G. Rafael ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 17-e és január 20-a között ismeretlen tettes öt alkalommal tört be helyi szórakozóhelyekre, gyógyszertárba, élelmiszerboltba és onnan készpénzt, televíziókat, laptopokat, élelmiszert és szeszes italokat tulajdonított el.

Az adatgyűjtés eredményeként a vásárhelyi nyomozók megállapították, a bűncselekmények elkövetésével egy 20 éves helyi lakos gyanúsítható megalapozottan. G. Rafaelt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. A nyomozók a házkutatás során az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és azokat lefoglalták.
Fotók: police.hu
Fotók: police.hu

A hódmezővásárhelyi férfi gyanúsítotti kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekmények elkövetését elismerte. Ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök kezdeményezik előzetes letartóztatását - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nívódíjat kapott Juhász Éva és a Rügyfakadás

A mindszenti írónő elmondta, gyerekkorától ír, főként az asztalfióknak. Műveit eddig csak… Tovább olvasom