Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Szórólapháború Mindszenten

Mindszent - Névtelen szórólap kavar indulatokat Mindszenten – a téma továbbra is Abdul Rahim autóügye. A szerző Zsótér István polgármestert és Hevesi Tamás jegyzőt is bírálja.
„Abdul Rahim, számolj el! Miközben a mindszentiek súlyos anyagi problémákkal küzdenek, és az önkormányzat is a csőd szélén áll, addig Abdul Rahim önkormányzati képviselő még mindig nem fizette meg a város jogos követelését, ezzel majd 1 millió forintos kárt okoz az önkormányzatnak és a tisztes adófizető polgároknak" – olvasható „egy aggódó mindszenti" szórólapján, amelyet a napokban dobáltak be a kisváros postaládáiba. Abdul Rahim fotóját is rányomtatták, valamint egy nyitott sportautó képét.

A röplap nemcsak Rahimot kritizálja, Zsótér István polgármester, valamint Hevesi Tamás jegyző neve is szerepel rajta. Őket az ismeretlen alkalmatlannak találja feladatukra, miután több éve képtelenek visszaszerezni a pénzt, „egy olyan jól szituált háziorvostól, aki nemrégiben vadonatúj nyugati gépjárművet vásárolt magának és családjának".

A téma továbbra is Abdul Rahim autóügye... Fotó: Karnok Csaba
A téma továbbra is Abdul Rahim autóügye...
Fotó: Karnok Csaba

Abdul Rahim még 2008 nyarán szenvedett balesetet az önkormányzat Citroën Jumper típusú autójával. A kocsinak volt casco biztosítása, de ez minden kárt nem térít meg. A képviselő akkor elismerte felelősségét, de később úgy látta, szerinte nem neki kellene kifizetnie a 900 ezer forintot.

– Hülyeség a szórólap úgy, ahogy van – fakadt ki Abdul Rahim. – A bíróság megszüntette az eljárást az autóügyben, ami annyit jelent, nem kell fizetnem – mondta. – Nem vásároltam mostanában új autót. 3 éve ugyanazzal a Ford Mondeóval járok. A feleségemnek egy 11 éves, a lányomnak pedig egy 7 éves Suzukija van. Utóbbiak céges járművek, már évek óta megvannak – sorolta indulatosan. Hozzátette: ha a névtelen írogató is annyit tesz a mindszentiekért, mint ő, akkor kritizálhatja.

Gyomorforgatónak tartja az anonim röpcédulát Zsótér István polgármester. Elmondta: nem foglalkozik ilyen irományokkal, ha valakinek véleménye van, akkor vállalja a nevét is. Az autóügy végére pedig még nem került pont. Az önkormányzat ismét bírósághoz fordult. Ezt erősítette meg Hevesi Tamás, a város jegyzője is. A névtelen szórólap kapcsán viszont nem akart nyilatkozni.

Olvasóink írták

 • 12. Ziza1 2010. március 24. 08:21
  „Meggyőződésem, hogy választást nem erőszakkal összeszedett kopogtató cédulákkal, más pártokat lejárató -legalábbis próbáló- szórólapokkal kell, hanem megfelelő, megvalósítható programmal. Remélem a Mindszentiek tanultak az elmúlt 4 évből és nem csak szavazni, hanem valóban VÁLASZTANI mennek el.
  A név nélküli rágalmazás sunyi, alattomos, undorító dolog. Aki ilyen csinál az fél - van mitől. Aki ott volt a művelődési házban a Lázár-kampányon láthatta a vásárhelyről kirendelt "tapsoló-emberek" és a mindszentiek arányát (75%-25%). Ez aztán a lakossági fórum.”
 • 11. Filctoll 2010. március 24. 06:06
  „Csak tudod misty.cum az emberek folyamatosan kérdeznek és nem kapnak rá hiteles választ.
  Lehet hogy azért van ennyi fikció mert az emberek már sokat csalódtak dolgokban és kiábrándultak már a sok mellébeszélésen. Nem olyan nagy ez a város hogy a sunyi dolgok ki ne derüljenek ha vannak. És van egy mondás miszerint nem zörög a haraszt ha .....

  Szebb jövőt!”
 • 10. misty.cum 2010. március 22. 18:25
  „mota!
  Az érveid valósak, de nem biztos, hogy hitelesek. Ezért nem kell minden mögött a gyűlölt embert látni. Az Ő dolga, és kötelessége ezt megválaszolni, a mienk kérdezni.”
 • 9. mota 2010. március 21. 16:30
  „misty.cum!
  a homok hová "szóródott" el?
  a névtelen hecc kiadványok honnan érkeznek Mindszentre?
  a Pro Urbe díj odaítélésére honnan jött az utasítás?
  az óvoda egyházi kézbeadásának ötlete honnan jött?
  Te lelkesedj,ha tudsz és akarsz,de hagyd meg a jogot Én2-nek az önálló gondolkodásra,még ha árt is vele magának.”
 • 8. misty.cum 2010. március 20. 15:01
  „Én2
  Miért gondolod, hogy minden mögött Lázár áll? Az tény, hogy annyira gyűlölöd, de ne segíts másnak is csak ezt tenni! Egyszer már mondtam neked, kezeltesd magad gyűlölet ellen úgy általában. Hidd el, ez csak neked árt!!!”
 • 7. Én2 2010. március 18. 09:07
  „Jó lenne ha változtatnátok ezen a helyzeten mindszentiek , hiszen tudnotok kell, hogy ki áll emögött. és miért. Több hatalom kell neki még több és mindenáron.Láttam a vtv-ben, hogy a gyűlés tele volt vásárhelyiekkel, lássuk mennyien vannak.”
 • 6. Filctoll 2010. március 17. 19:48
  „No, már megint a Jobbikot kell emlegetni az ügy kapcsán, pedig meggyőződésem hogy semmi közük hozzá!
  Doktor Urat ismerem, amit és amennyit tett Mindszentért csak hálásan köszönni lehet Neki ! Azt viszont tényleg nem értem, ha egyszer elismerte hogy fizet akkor márcsak büszkeségből miért nem tette. Ne azon a párszázon múlt volna. Igy nem lenne támadási felület.”
 • 5. Agyalapi 2010. március 17. 13:59
  „Kár, hogy évek óta <moderálva> Képtelenek felfogni, hogy Lázár János hálójában vergődnek?”
 • 4. deszkás 2010. március 17. 12:03
  „Hát azért érdekes: először viszem a balhét aztán nem. ???”
 • 3. airwaves 2010. március 17. 10:58
  „2010 nagy kérdése Mindszenten az lesz, hogy a választópolgárok tanulnak-e az elmúlt négy évből... A megválasztott testület és a polgármester a látottak alapján nem, különben Mindszent érdekében rég elhúztak volna a p.....a!”
 • 2. Én2 2010. március 17. 10:20
  „Szerintem is , nem tudnak nyugodni , nincs Mindszenten tenni való, hogy azzal lennének elfoglalva.
  Szégyen, hogy ilyennel foglalkoznak a képviselők, le kellene váltani mind.”
 • 1. aranka2 2010. március 17. 08:36
  „egy aggódó mindszenti = Lázár János valamelyik szolgája. A névtelen mocskolódás igencsak fidesz-jellemző”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Le akarta lőni volt élettársát egy vásárhelyi férfi

Kétszer próbált rálőni volt élettársára kedd délután egy 41 éves férfi Vásárhelyen. Miután a fegyver nem sült el, fojtogatta a 40 éves asszonyt. Tovább olvasom