Délmagyar logó

2017. 04. 25. kedd - Márk 6°C | 20°C Még több cikk.

Táborkínálat a megyében

Vásárhelyen ezen a héten kezdődött ötven gyermekkel az angol nyelvű bibliatábor, amely 15 ezer forintba kerül.
Makón tavaly még rendeztek városi napközis tábort a nyári szünetben, idén viszont ez elmaradt jelentkezők hiányában. Tartanak viszont aikido- és lovastábort. Előbbi 10, utóbbi 15 ezer forintba kerül. A gyerekek nem csupán a harcművészetekkel és a lovaglással ismerkednek meg az egy hét alatt, de más programokat is szerveznek nekik.

Vásárhelyen ezen a héten kezdődött ötven gyermekkel az angol nyelvű bibliatábor, amely 15 ezer forintba kerül. A művelődési központban néptánctábor működik, tizenhat gyerekkel. A tábor egy hétre fejenként hétezer forintba kerül. Az Árpád utcai iskolaépületben működő nyári napközis tábor szinte egész nyáron várja a gyerekeket. A héten a maximális létszámmal, 120 diákkal foglalkoznak a pedagógusok. A táborban minden gyermek ingyen kapja az ebédet, melyet egyébként térítésmentesen összesen 366 gyereknek biztosít a város. Kirándulásukat és a strandbelépőiket is az önkormányzat állja, a játékokat és a különféle eszközöket pedig a művelődési központ biztosítja.

Szentesen a vakáció alatt negyven tábor között választhatnak a gyermekek, amelyek között akad néptánctábor tízezer és színjátszó tábor 17 ezer forintért.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázár János bírálja városa rendőrségét

Hódmezővásárhely - Lázár János polgármester szerint a vásárhelyi rendőrségen nem veszik komolyan… Tovább olvasom