Délmagyar logó

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 20°C | 29°C Még több cikk.

Támogatják az adásvételt Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Megváltoztatva a kamara állásfoglalását, Hódmezővásárhely közgyűlése a vevő tulajdonszerzésének jóváhagyását javasolja a megyei földhivatalnak – döntöttek a képviselők csütörtökön.
– Két hódmezővásárhelyi magánszemély adásvételi szerződést kötött két szántóra. A kamara nem támogatta az adásvételt, ami után a vevő kifogást nyújtott be, kérte az állásfoglalás megváltoztatását – magyarázta Ambrus Norbert. A jogi iroda vezetője hozzátette, Hódmezővásárhelyen ez volt az első eset, hogy a kamara állásfoglalása ellen kifogást nyújtott be az érintettek valamelyike, és a kérdésben a képviselőknek kellett dönteniük. A tegnapi közgyűlésen a törvénynek megfelelően megemelték a Hódmezővásárhelyi Köztisztasági Nonprofit Kft. törzstőkéjét, ami 500 ezerről 3 millió forintra nőtt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy hét a kultúra jegyében

Gazdag programkínálattal várják a vásárhelyieket január 18. és 25. között. A városban Bessenyei Ferenc színművész halálának 10. és Péczely Attila népzenekutató halálának 50. évfordulójára emlékeznek. Tovább olvasom