Délmagyar logó

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Tanyára költözhet a főállású apa

Hódmezővásárhely - Bár Joshi Bharat műsorában Snóbli József találkozott feleségével, az asszony azóta sem foglalkozik négy gyermekükkel. A főállású vásárhelyi apa álma viszont megvalósul, cikkünk nyomán tanyára költözhetnek.
Lassan rendeződik a Snóbli család sorsa – a főállású vásárhelyi édesapa, Snóbli József és gyermekei története nemrég jelent meg lapunkban. József 3 éve egyedül neveli 4 gyermekét. A 9 éves Alexandra és József, a 8 éves Dávid, valamint a 7 éves Attila hosszú idő óta először Joshi Bharat kibeszélőműsorában találkozott édesanyjával. József szerint azonban nem sok értelme volt a szembesítésnek.

– Már meg sem ismerték a gyerekek, oda sem mentek hozzá. Megígérte, felhívja őket, de azóta sem telefonált. Ezen nem is csodálkozom. Se a lányom, se a fiaim nem hiányolják az anyjukat – mesélte József. – Nekünk itt van apa, más nem kell! – erősítette meg Dávid.

József már csak egyet akar: nyugalomban élni a gyerekeivel. Nagy álma, hogy egy városi albérlet helyett tanyára költözhessen, cikkünk hatására ez végre megvalósul.

Snóbli József reméli, nem kell tovább vándorolniuk. Fotó: Segesvári Csaba
Snóbli József reméli, nem kell tovább vándorolniuk.
Fotó: Segesvári Csaba

– Még csak ideiglenes az otthonunk, de hamarosan végleg tanyasiak leszünk – magyarázta vidámabban a férfi, aki a ház és környékének karbantartása fejében költözhet a Vásárhely melletti tanyára. József nagyon reméli, nem kell tovább egyik helyről a másikra vándorolniuk, végre megállapodhatnak. Megviselte a családot az állandó bizonytalanság. Bár József szerint a gyerekek jobban bírják a költözésekkel járó hercehurcát, mint ő.

Olvasóink írták

 • 7. yuhvan 2009. augusztus 10. 00:20
  „Erről az apukáról a mártélyi storyt én is hallottam és tényleg igaz. Remélem itt végre megtalálja a helyét és a gyerekeknek is jobb lenne már ha nem kellene állandóan ide oda költözniük és kitenni őket a médiának.”
 • 6. airwaves 2009. augusztus 08. 11:26
  „egyolvasó1
  Ha igaz amit írsz, akkor a hasonló történetek miatt vagyok én kib@szottul szkeptikus ilyen hírek hallatán... Sajnos! De azért ezerrel gyerekpárti maradok.”
 • 5. csutka 2009. augusztus 08. 06:24
  „Lakást kellett volna nekik adni a városban.Vagy az csak a haveroknak rokonoknak jár?”
 • 4. egyolvasó1 2009. augusztus 07. 16:59
  „Ugyan ezt játszotta el Mártélyon is. Nem is volt vele az elejében semmi gond sem, de utánna jöttek a "gondok". Nem volt elég amit kapott a mártélyi emberektől, mindenki aki csak tudta segített őket, de neki ez sem volt elég jó. Csak a gyerekeket sajnálom, mert ők nem ilyen életet érdemelnek. Adja a jó isten, hogy végre tényleg helyre jöjjön az apuka esze és ne a gépbe szórja el a pénz és megbecsülje végre azt a rengeteg segítséget amit kapott már eddig.”
 • 3. Én2 2009. augusztus 06. 19:39
  „Gratulálok az apukának, és őszintén örülök, hogy révbe jönnek mármint a lakás ügyben.Vigyázzanak egymásra.”
 • 2. karoly1975 2009. augusztus 06. 15:16
  „gratulálok,s köszönet a segitőnek.ők meg érdemlik!”
 • 1. ocsi1 2009. augusztus 06. 14:37
  „Sok sikert nekik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromból két mű kiesik a zsűrizéskor

Hódmezővásárhely - A vásárhelyi kulturális élet jelentős eseményére, az 56. Őszi Tárlatra 256 művész 625 alkotást küldött, ami mintegy ötvennel több, mint tavaly. Tovább olvasom