Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 23°C Még több cikk.

Tehetségkutatóba hívták és klipforgatást nyert a vásárhelyi Ivett

Rihanna dalaival győzte meg a zsűrit a gyógypedagógusnak készülő vásárhelyi Ancsányi Ivett, aki a hétvégén megnyerte a Dunakanyar Hangja versenyt. A diáklány klipforgatást és utazást nyert, hamarosan egy tévés tehetségkutatóban szerepel.
– Mindenki nagyon büszke rám. Én is örülök, de eddig még nem nagyon fogtam fel, hogy győztem – mondta megkeresésünkre Ancsányi Ivett, aki megnyerte az idei Dunakanyar Hangja versenyt. A 17 éves vásárhelyi énekes előtt olyanok győztek a korábbi években, mint Benji, aki az X-Faktorban később harmadik lett, és A Dalban is indult.

– A háromfordulós versenyben Rihannától énekeltem, magyar népdalokkal is készültem. A fináléban Lara Fabian Caruso című dalát adtam elő – emlékezett Ivett. Elmondta, a zsűri az értékeléskor kiemelte, hogy minden alkalommal tudott valami újat mutatni, és a közönséget is elkápráztatta. Olyan szakemberek értékelték előadását, mint például Szolnoki Péter énekes, Kaszás Géza színművész és Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője.
Pályafutása legnagyobb sikerét érte el Ivett. Énekes szeretne lenni, de tudja, hogy nem lesz egyszerű. Fotó: Mózes Bernadett
Pályafutása legnagyobb sikerét érte el Ivett. Énekes szeretne lenni, de tudja, hogy nem lesz egyszerű. Fotó: Mózes Bernadett

– Az éneklés vagy bejön, vagy nem. Persze szeretnék azzal foglalkozni. Egyelőre azonban úgy tervezem, hogy gyógypedagógus leszek – tette hozzá a fiatal lány. Azt mondja, a zene már kiskora óta fontos az életében. A vásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában végzett, jelenleg a szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tizenegyedik osztályosa.

Ivett a több mint 100 fős mezőnyből végzett az első helyen a Dunakeszin rendezett versenyen. A szakmai elismerés, a klipforgatás, portfóliókészítés és számos ajándék mellett egy kétszemélyes velencei utazást is nyert, ahová az anyukájával megy majd.

A verseny után felkérték, hogy vegyen részt a hamarosan induló egyik országos tehetségkutatón, így lehetséges, hogy a vásárhelyi lánynak a televízión keresztül is szoríthatunk majd. A színpadon már nem izgul. Első fellépése az általános iskolai években volt, az Abigélben játszott főszerepet. 10 éve jár néptáncra. Jelenleg a szentesi Jövőnkért Együttesben ropja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

4 milliót kér a plagizálásért Mucsi Imre

A Földművelésügyi Minisztérium a kazah juhtenyésztésről készíttetett tanulmányt, melyben a vásárhelyi professzortól plagizáltak. Tovább olvasom