Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 6°C Még több cikk.

Tévé és pártatlanság

Az MSZP vásárhelyi szervezete nyílt levélben fordult a Vásárhelyi Televízió vezetőségéhez, mert úgy vélik, a csatorna nem pártatlanul és nem kiegyensúlyozottan tájékoztatja a közvéleményt.
– A vásárhelyi tévét az önkormányzat üzemelteti a város adófizetőinek pénzéből, ezért jogosan várható el, hogy pártatlan és kiegyensúlyozott legyen minden hírműsor, illetve hallgattassék meg a másik fél is – olvasható többek között a levélben.

– Úgy érzem, pártatlan a tájékoztatásunk. Minden véleményt megjelenítünk, ami a tudomásunkra jut. Az év eleje óta azonban nem hívnak meg bennünket az MSZP helyi szervezetének sajtótájékoztatóira, rendezvényeire – nyilatkozta lapunknak Arany Tóth Attila, a Vásárhelyi Televíziót üzemeltető Szerdahelyi József Kht. ügyvezetője.

Az ügyvezető hangsúlyozta: a vásárhelyi egészségügy helyzetéről számos anyagot készítettek, köztük volt élő vitaműsor is, amire meghívták a szocialisták képviselőit is, akik ezt visszautasították. Arany Tóth úgy érzi, mindent megtettek azért, hogy az MSZP véleménye is megjelenhessen a képernyőn. Ők azonban nem kívántak élni ezzel a lehetőséggel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várnak az önkéntes egészségpénztárral Vásárhelyen

A jogszabályok változása miatt egyelőre nem segítheti városi önkéntes egészségbiztosítási pénztár a… Tovább olvasom