Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Tisza Zoltánné a mindszenti Károly-óvoda vezetője

Új vezetője lesz július elsejétől a Károly-óvodának Mindszenten. A képviselő-testület zárt ülésen döntötte el, hogy Tisza Zoltánnét bízza meg az intézmény irányításával – tudtuk meg Zsótér István polgármestertől. Erről titkos szavazáson határoztak a képviselők, így az sem derült ki, hogy hányan támogatták.
Az intézmény irányítására két pályázat érkezett, Tisza Zoltánné mellett a jelenlegi vezető, Szentes-Bíró Dénesné is versenybe szállt. Tiszáné hat éve dolgozik a polgármesteri hivatalban oktatási referensként, s öt évre kapta meg az óvodavezetői megbízást. Az intézmény tárgyi feltételein szeretne javítani, pályázati segítséggel – mondta. Emellett pedig a szülőkkel, valamint a várossal is szorosabb kapcsolatot akar kialakítani.

A legutóbbi testületi ülésen az is kiderült, hogy az iskolából négy pedagógus helyett csak kettőt kell elbocsátani, a várható gyermeklétszám tükrében. Szeptembertől a központi iskolában két első osztály indulhat, míg a dózsatelepi suliban egy – közölte Zsótér István polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sétányt avattak Vásárhelyen

A természetben való nevelés, valamint az aktív pihenés érdekében sétányt avattak tegnap a téglagyári… Tovább olvasom