Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Több a bölcsődei hely

Hódmezővásárhely - Felújították és kibővítették Hódmezővásárhelyen a Hóvirág utcai és az Oldalkosár utcai bölcsődét, ezzel a korábbi 205 helyett 270, azaz 65-tel több gyermek elhelyezését tudja biztosítani az önkormányzat.
A Teleki utcai bölcsődét, ahová 35 gyermek járt, csak a bővítések befejezése után zárták be, lévén azt az épületet már nem volt érdemes felújítani. A bővítés előtt a kisgyermekes szülőktől írásban tudakolták meg, beíratják-e majd a gyermekeiket. Az évente születendő 400 baba szülei közül mintegy 300-an válaszoltak igennel – mondta keddi sajtótájékoztatóján Bálint Gabriella. A Kapcsolat Központ főigazgatója ezzel reagált arra a lakossági fórumon is elhangzott felvetésre, hogy a Teleki utcai intézmény bezárása miatt kevesebb gyermeket lehet bölcsődébe íratni a városban.

Olvasóink írták

  • 3. fles2 2011. november 24. 07:58
    „Én Susánból a kertvárosba biciklizzek ebben a dermesztő hidegben egy csöppséggel.De még több lesz az üresedés,ha bevezetik,hogy fizetős lesz a bölcsi! kaja 15000Ft/hó + bölcsődei ellátás (hát itt mondanak 6000Ft-ot más meg a fizetésünknek a 15 % kéri a város) na de legyen egy átlag 10000Ft/hó + pelus.Akár hogy nézem kb:25.000 Ft és 28.000Ft között van.”
  • 2. Vöröske 2011. november 23. 10:43
    „pixelpus teljesen igazad van.Amikor felvetettük újvároson,hogy miért nem bölcsödét építettek hajléktalan szállás helyett,azt kaptuk,hogy ide senki nem íratná a piciket.Bezzeg arra már nem tudott válaszolni,hogy nem-e jobb lenne a dolgozó rétegnek,ha munkába menet letudná rakni a gyereket és nem körözné körbe a fél várost,ugyanis felhívnám a kedves képviselők figyelmét,hogy az iparterület itt kint újváros végén.illetve még a kutasi úton van nagyobb cég,NEM pedig a kertvárosban!!!!”
  • 1. pixelplus 2011. november 23. 08:35
    „azt nem tudom, hogy mennyi a hely, de felháborító, hogy 1-2 éves gyerekekkel a kertvárosba kell tekerni ami a város délnyugati sarkában van. újvárosról vagy a béketelepről az van vagy 6-7 kilóméter. aztány csodálkozunk, hogy mivel a csoportok fele onnan jár és bicajjal, tiszta takony az összes csöppség. nem össze kéne vonni a bölcsiket, hanem szétszedni és 3-4 különböző helyre szétszórni a városban!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolát és z-bérházakat újítottak fel Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - 161 millió forintból újult meg a ma a Gregus tagintézmény által is használt Árpád… Tovább olvasom