Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Túl van a műtéten Pamela

Hódmezővásárhely - Múlt csütörtökön két kutya szökött át Hódmezővásárhelyen a második szomszéd kertjébe: Fifi könnyebben sérült, Pamelát műteni kellett.
Megírtuk, múlt hét csütörtökön összevertek két kutyát Hódmezővásárhelyen. Az ebek átszöktek a második szomszéd kertjébe, ez lett a vesztük.

Fifi könnyebben sérült, de Pamelára műtét várt, mivel a jobb hátsó lába szilánkosra tört, és a szemfogát is elvesztette. Posztós Csaba házi kedvenceit Göncz Gábor, az Állatmentés Örökké Természet és Állatvédő Egyesület vezetője karolta fel, s az eset másnapján, pénteken reggel a Makói Kisállat Ambulanciára vitte. Pamelát tegnap megműtötték.

Túl van a műtéten Pamela, az összevert kutya. Fotó: Göncz Gábor (galéria)

Az orvosi beavatkozásra az állatvédő gyűjtést szervezett. – Mivel nem a gazda tehet arról, hogy a kutyák megsérültek, egyesületünk vállalta az orvosi beavatkozás költségét, ami 50 és 100 ezer forintra rúg. Nagyon sokan adakoztak eddig – mondta Göncz Gábor. – Nagyon szépen köszönöm, nem gondoltam volna, hogy ilyen sok kutyabarát van az országban – mondta Posztós Csaba.

Túl van a műtéten Pamela, az összevert kutya. Fotó: Göncz Gábor (galéria)

A szerdai műtét során rögzítő sínt tettek Pamela lábába, illetve kivésték a betört fogát. – 10 nap múlva kell visszajönnünk varratszedésre, majd utána egy újabb műtét lesz, amikor kiveszik a sínt a kutya lábából – mondta az állatvédő, akitől megtudtuk, Pamela felépülése több hónapig is eltart.

Pamela könnye is kicsordult a műtét során.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyeztettek a sárga taxikról Vásárhelyen

Az is felmerült, Vásárhelyen hibrid vagy teljesen elektromos üzemű taxik szállítsák az utasokat, hiszen a város, egyedüliként az országban, tagja a Cittaslow mozgalomnak. Tovább olvasom